Next Magazine
Image default
Woningen

Een pvc-vloer laten leggen: kiest u voor tegels, platen of planken?

Het laten leggen van een pvc-vloer is een duurzame overweging waar u lang plezier van heeft. Het is echter wel belangrijk om u goed te laten informeren over de verschillende soorten vloeren waar u uit kunt kiezen. PVC-Totaal is dé specialist in de levering en installatie van pvc-vloeren. U heeft hier keuze uit tegels, platen of planken.

Pvc-vloeren gemaakt van tegels

Pvc-tegels zijn meestal vierkant en kunnen de uitstraling hebben van echte stenen of keramische vloeren. Als er tijdens het gebruik enige vorm van schade is, kan men de tegels eenvoudig verwijderen en vervangen door nieuwe exemplaren. Het is daarom aan te raden om altijd een paar extra tegels op voorraad te houden.

Pvc-vloeren gemaakt van platen

Een andere mogelijkheid is de plaatsing van pvc-platen. Deze platen worden geleverd in grote rollen. Er is vrij weinig arbeid nodig om dit materiaal gereed te maken, waardoor er bijna geen verspilling plaatsvindt. U hoeft alleen de omtrek van de ruimte te meten, zodat u weet hoeveel materiaal u nodig heeft. Wanneer u de materiaalkeuze en afmetingen heeft doorgegeven en het materiaal in huis hebt, kunt u de pvc-vloer laten leggen door een professional. De platen worden in de meeste gevallen geïnstalleerd zonder groeven.

Pvc-vloeren gemaakt van planken

De laatste mogelijkheid bij het laten leggen van een pvc-vloer is het gebruik van planken. De vloer wordt in lange en smalle planken geleverd en is erg gemakkelijk om te installeren. De planken zijn erg populair omdat ze bijna identiek zijn aan hardhouten vloeren.

Breng een bezoek aan de showroom van deze specialist

Als u graag een pvc-vloer wilt laten leggen, is het aan te raden om een bezoek te brengen aan PVC-Totaal. Dit bedrijf heeft namelijk meer dan 400 verschillende soorten pvc-vloeren tot hun beschikking. Hun team helpt u niet alleen bij het vinden van een passende vloer, maar levert en installeert deze ook in uw woning of bedrijfspand. 

https://pvc-totaal.nl/