Next Magazine
Image default
Bedrijven

De kindertandarts Den Haag: voor groot én klein

Zonder angst naar de kindertandarts Den Haag

Naar de tandarts: we kunnen ons leukere uitjes voorstellen. Niemand gaat graag naar de tandarts. Behoorlijk wat mensen zien er zelfs bij elke afspraak opnieuw tegenop. Voor uw kind wilt u dus zeker een fijne tandarts, waar uw kind niet met tegenzin heen gaat. Als u deze kindertandarts Den Haag heeft ontdekt, wil uw kind geen enkele andere tandarts meer. Naar de tandarts gaan is niet meer eng.

Neem uw kind mee

Het klinkt misschien gek, maar u kunt uw kind ook gewoon eens meenemen naar de tandarts, bijvoorbeeld bij een controle. Als het ziet hoe ’t er bij de tandarts aan toe gaat, wordt de drempel voor hem vast een stuk kleiner. Als het een volgende keer ziet dat pappa of mamma gewoon in de stoel liggen en rustig een behandeling ondergaan, is het meteen weer een stuk minder spannend. De kindertandarts Den Haag is er immers voor groot en klein.

Pools sprekende tandarts

In het westen van ons land wonen veel Polen, die bijvoorbeeld in het Westland werken. Het is ook voor hen wel zo prettig dat ze bij de tandarts in hun eigen taal hun verhaal kunnen doen. Lastig? Nee hoor. De Poolse tandarts Den Haag begrijpt ze en communiceert in dezelfde taal terug. Draai het maar eens om: dat u in Polen bij een tandarts wil vertellen wat er aan scheelt. Hoe ongemakkelijk zou u zich daarbij voelen?

Welkom

Daarom is het fijn dat veel Polen nu kunnen worden geholpen door een Poolse tandarts Den Haag. Dat voelt voor hen meteen een stuk vertrouwder. Ook zijn er geen communicatieproblemen meer. De Poolse tandarts Den Haag voelt voor steeds meer Polen bijna als een warm bad, of in ieder geval een bad waar ze niet met tegenzin meer in gaan.

https://www.artofteeth.nl