Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

4 trendy accessoires voor in jouw tuin!

In de zomer brengen we ontzettend veel tijd door in de tuin. Barbecues met familie en vrienden, een borrel op zaterdagavond met de buren, de kinderen die de grootste avonturen beleven of je eigen verjaardag vieren met dierbaren. De tuin is een belangrijke plek in huis en voor veel mensen is het daarom een must om een mooi ingerichte tuin te hebben. Vaak denken we dat daar veel bij komt kijken, maar vaak is het veel makkelijker dan dat we denken. Met een paar trendy accessoires in de tuin en mooie planten kom je namelijk al best wel ver. In deze blog vertellen we jou over een paar accessoires voor in de tuin om deze mooi in te richten!

Tuintafel

Vaak is het in de zomer (te) warm in huis, waardoor we het liefst zoveel mogelijk buiten zitten. We vinden het dan ook heerlijk om buiten te genieten van een vers bereide maaltijd. Een tuintafel is daarom onmisbaar voor de inrichting van jouw tuin. Een mooie ronde houten tafel met bijpassende stoelen maakt een mooie zit plek voor jou en de familie om hier te genieten van heerlijke maaltijden en goede gesprekken!

Loungeset

Met een loungeset kun je een heerlijke zit plek maken in de tuin. Hier kun je heerlijk een boekje lezen, genieten van je eerste kop koffie van de dag of een goed gesprek voeren met je dochter terwijl jullie van het zonnetje genieten. Loungesets komen voor in alle soorten en maten. Zo heb je loungesets die bestaan uit meerdere banken, of zelf een L-vormige bank. Met een bijpassende koffietafel heb je de perfecte zit plek gecreëerd!

Vuurkorf

Niks is gezelligers dan een vuurtje aansteken in de tuin. ’S Avonds koelt het meestal af, waardoor het zelfs in de zomer fris kan zijn. Door een vuurtje aan te steken in een vuurkorf, heb je het binnen no time lekker warm. Daarnaast helpt de rook tegen muggen, waardoor je niet lek wordt gestoken. Pak er wat marshmallows bij om deze te roosteren en smullen maar!

Stenen pizza oven

Bijna iedereen heeft een barbecue in de tuin staan. Waarom niet voor iets originelers kiezen zoals een stenen pizzaoven? Samen met de familie versbereide pizza’s maken is ontzettend leuk én lekker. Op deze manier hoef je nooit meer diepvriespizza te kopen! Het leuke aan deze oven is dat je deze voor meerdere dingen kunt gebruiken. Zo kun je hierin heerlijk versgebakken brood maken, of zelfs een steak garen als je dat zou willen!

 

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/