Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

De goedkoopste isolatieplaten en andere isolatiematerialen kopen

Een goed geïsoleerd huis, of bedrijfspand, biedt veel voordelen. Het is fijner om er te vertoeven, omdat de temperatuur en vochtigheidsgraad binnen constanter blijven. Daarnaast bespaart u natuurlijk ook onwijs in energie. Om uw huis beter te isoleren kunt u een aannemer of ZZP’er in de hand nemen of zelf aan de slag gaan. De Isolatie Toko richt zich op mensen die zoeken naar een plek om eenvoudig én voordelig precies de benodigde hoeveelheid isolatieplaten te kopen.

De filosofie van het bedrijf

Bij veel bedrijven is het nodig om grote hoeveelheden bouwmateriaal af te nemen als u wilt genieten van scherpe prijzen. Tim en Mike vinden dat het ook anders moet kunnen. Daarom werken zij zonder minimale afnames en met de goedkoopst mogelijke leveringskosten. Zij hebben ervaring met vele soorten isolatieplaten en andere materialen en hebben zorgvuldig een assortiment geselecteerd die u kunt kopen. U heeft bij hen geen last van complexe systemen, of zoveel aanbod, dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Topkwaliteit producten, service en levertijden

De Isolatie Toko heeft een enorme voorraad materialen van verschillende diktes en afmetingen, zoals PIR, Gips- en FermaPIR, XPS en Kantplanken. U kunt bij hen altijd goed passende producten vinden. Uw bestelling wordt door hen verlijmd en op maat gezaagd voordat hij wordt verzonden. Bestellingen die voor 16.00u binnen zijn worden nog dezelfde dag gereed gemaakt en opgestuurd. Kleinere bestellingen zijn daardoor de volgende dag in huis, terwijl grote paletten er één tot twee werkdagen over doen.

Toegankelijke klantenservice die ook advies geeft

Mike en Tim staan voor u klaar met topproducten én een klantvriendelijke manier van werken. Bij hen hoeft u niet om te gaan met complexe systemen om isolatieplaten te kopen. Als u vragen heeft over bepaalde producten of diensten dan kunt u altijd contact opnemen. Ook als u niet weet welke materialen het beste zijn voor uw situatie kunt u bij hen terecht.

Gerelateerde artikelen

Waarom jouw ICT beheer uitbesteden een goed idee is

Adverteren in Almere voor je bedrijf

Dit is waarom jij een accountant nodig hebt!