Next Magazine
Image default
Auto’s en Motoren

Dashcam kopen van Carcam?

Ben je opzoek naar een dashcam? Carcam verzorgd dashcams voor uw auto die ingebouwd wordt in de binnenspiegel. Zo wordt hij mooi weggewerkt en heb je altijd beelden van uw ritten. Zo kan het zijn dat je een ongeluk hebt gehad waarvan het niet duidelijk is wie schuldig is. Dan is het heel fijn om een dashcam te hebben die opneemt wat er voor u op de weg gebeurt.

Dashcams van Carcam voor goede kwaliteit

Wil je ook dat al jouw ritten opgenomen worden maar er wel zeker van zijn dat deze beschikken over goede kwaliteit beeld? Dan is het goed mogelijk om kentekens van andere auto’s te lezen. Ook zijn de beelden gemakkelijk op te slaan met en te bekijken door de interne wifi die erin zit. Deze bestuur je dan ook gemakkelijk met app op je telefoon. Ook worden de dashcams geleverd met een 32GB SD kaart, zo blijven beelden er een tijdje op staan.

 

Dashcams voor verschillende automerken

Carcam levert de dashcams voor meerdere automerken. Zo kun je een dashcam kopen in de volgende merken: Audi, BMW, Volvo, Volkswagen, Tesla, Mercedes, Ford, Peugeot, Porsche, Seat, Skoda, Mazda, Jaguar, Cadillac, Landrover, Lexus en Citroen. Er is dus voor bijna elke auto een dashcam,  deze is dan ook geheel aangepast aan de vorm van de auto. Er is dus een groot aanbod bij het kopen van een dashcam. Wil je meer weten over de dashcams? Bekijk dan eens het aanbod op de site van Carcam.