Next Magazine
Image default
Banen en opleidingen

BBL / Verkoper Aktiesport

Wij zijn Aktiesport en we zijn er om u van dienst te zijn. Nieuw voetbaluniform. Nieuw geïnstalleerd. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Je moet bij Aktiesport zijn.

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Ben jij in staat om onze nieuwe verkoper in Delft te worden? Solliciteer dan via onderstaande button. Enthousiast, maar woon je niet in de buurt van Delft? Geen probleem, alle vacatures van Aktiesport vind je hier.

Jouw verantwoordelijkheden

dit zijn wij. Ben jij dat ook, dan willen we het weten. We breiden het team van parttime verkoopmedewerkers in Delft uit. Bent u nog geen verkoopexpert omdat u momenteel een BBL-opleiding volgt in de detailhandel of lichaamsbeweging (niveau 3 of 4)? We hebben een plek voor je!

Het team is enthousiast. Je past goed bij elkaar. Duw elkaar om het beste te halen. Samen breng je veranderingen aan bij klanten. U zorgt voor de beste prestaties. U houdt alles onder controle van uw klanten. Op deze manier biedt het niet alleen de beste prijs, maar ook de beste service. (Assistent) De winkelmanager zal je trainen. Ze leren je alle vaardigheden die je nodig hebt. In winkels, achter kassa’s en in magazijnen. Zo sta je niet stil in ontwikkeling.

Jouw profiel

Verkopen is uw bloed. Je bent geboren. Je weet precies hoe je moet scoren bij klanten. Nieuwe voetbalschoenen? Weet jij welke. Stijltip? Je geeft ze. Suggesties voor sweatshirts? U kent alle ins en outs. Jij bent de beste in de branche. Jouw passie voor voetbal en het team zorgen ervoor dat je een perfecte match bent met Aktiesport.

Daarnaast ben je:

  • Beschikbaar 24-32 uur p / w
  • Flexibel gebruik (weekenden en koopavonden)
  • Gedisciplineerd
  • Resultaatgericht
  • Winnaar

Ons aanbod

Iedereen heeft talent. Je talent onderscheidt je. Dit vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Stil zijn is onze keuze. Je bent altijd in beweging. Je groeit op workshop- en persoonlijk vlak. Met dank aan onze sportacademie voor online leermodules en fysieke oefeningen. Hier leer je alles over onze producten, premium merken (zoals Puma, Adidas en New Balance), en leer je de beste verkooptechnieken.

Wat nog meer?

  • Gebruik de coolste producten zoals Nike, Under Armour en Fila;
  • Er kunnen coole prikkels zijn, zoals reizen naar Thailand of Aruba;
  • De hele dag bezig met voetbal en lifestyle;
  • Word een collega van je vriend;
  • U kunt korting krijgen op alle artikelen in Perry en Aktiesport.

Het belangrijkste is: gaaf werk afmaken in een fantastische werkomgeving. Ons motto is: “Wees naakt, heb plezier, doe het goed”

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/job.html

Gerelateerde artikelen

Full-stack developer, Web

Project Manager multinational

Een ervaren coach in Nijmegen helpt je verder