Next Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koud bier serveren? Bij dit bedrijf kunt u een koelcel huren

Een koelcel of koelcontainer huren kan dé manier zijn om toch een koud biertje te kunnen tappen op een afgelegen festivalterrein. Het kan namelijk wel eens lastig zijn om genoeg koelcapaciteit te creëren op een plek die moeilijk te bereiken is. Gelukkig is daar Douven Verhuur, bij wie u een koelcel of koelcontainer kunt huren om toch dat koude biertje te kunnen serveren. Douven Verhuur is namelijk een betrouwbaar verhuurbedrijf dat, met veel ervaring in transport, precies weet hoe ze die koelcel of koelcontainer op uw festivalterrein moeten krijgen. Deze aanbieder en verhuurder is er echter niet alleen voor de grote organisaties. Een koelcontainer of koelcel huren kan ook bij een buurtbarbecue goed van pas komen!

Over dit bedrijf

Naast een koelcel of koelcontainer huren, kunt u voor meer services bij Douven Verhuur terecht. Ook toiletcontainers, podiumwagens en koelaanhangers kunnen door hen professioneel geleverd en geplaatst worden. Ze zijn gespecialiseerd in de verhuur van transport; u kunt hierbij denken aan trucks en trailers. Daarom kunt er ook van op aan dat het transport van hun eigen producten ook tot in de puntjes is geregeld. Lees hieronder hoe de levering in zijn werk gaat als u ervoor kiest om een koelcel of een koelcontainer te huren.

Levering van een koelcel of koelcontainer

Bij Douven Verhuur weet men dat u als organisator al genoeg te regelen heeft. Daarom willen ze het huren van de koelcel of koelcontainer en de levering die erop volgt zo gemakkelijk mogelijk maken. Als u ervoor kiest een koelcel te huren, betreft het een exemplaar met dubbele deuren, waardoor laden en lossen gemakkelijk gaat. Als u liever een koelcontainer wilt huren, wordt er in het geval van de HACCP koel- en vriescontainer een exemplaar bij u geleverd die een enkele deur heeft en een oprijplaat vooraan. Douven Verhuur heeft over alles nagedacht om voor u het gebruik van uw gehuurde koelcel of koelcontainer eenvoudig te maken. Zo bieden zij u te allen tijde de beste service aan.