Next Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een meerjarenonderhoudsplanning maken door deze specialist

Bent u op zoek naar een ervaren calculatiebureau dat een meerjarenonderhoudsplanning voor u kan maken? Schakel dan de specialisten van DDC Consulting in. Zij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van dit soort plannen en kunnen dit dan ook uitstekend voor u doen. Een MJOP is een plan op de lange termijn waarin staat beschreven wanneer welke onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden aan gebouwen, installaties en terreinen. Daarnaast staat er in beschreven hoeveel deze werkzaamheden gaan kosten. De kosten zijn belangrijk in een meerjarenonderhoudsplanning. Het is sinds 2018 namelijk verplicht om een bepaald bedrag te reserveren voor onderhoud en herstel van een gebouw. De hoogte van dit bedrag wordt vastgesteld op basis van de kosten die beschreven staan in de meerjarenonderhoudsplanning. Deze planning geeft u dus niet enkel inzicht in de werkzaamheden en kosten die komen gaan, maar het is ook nog eens een handige manier om verplichtingen na te komen. Schakel direct het calculatiebureau DDC Consulting in en laat een MJOP opstellen.

Het nut van een professioneel calculatiebureau

Indien u een bouwproject heeft, is het erg nuttig om een professioneel calculatiebureau in te schakelen. Zij zijn u namelijk op diverse manieren van dienst. Allereerst helpen zij u met het bewaken, begroten en besturen van de bouwkosten. Deze hulp is erg prettig indien u zelf weinig tot geen verstand heeft van bouwcalculaties. Ten tweede kan een calculatiebureau u helpen met het afsluiten van optimale contracten en voeren zij prijsonderhandelingen voor u uit. U weet met behulp van de specialisten van DDC Consulting dat u altijd de gunstigste voorwaarden krijgt. Schakel dit ervaren bureau dus direct in. Hoe eerder u hen betrekt bij uw project, hoe beter zij u van dienst kunnen zijn.

Neem contact op met deze experts

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de dienstverlening van deze specialist of wilt u dit calculatiebureau direct inschakelen om een meerjarenonderhoudsplanning voor u op te stellen? Neem dan gerust contact met hen op en bespreek uw wensen. Ze helpen u graag verder.