Next Magazine
Image default
Bedrijven

Een Herman Miller bureaustoel: welke modellen zijn er?

Misschien heb je al wel eens goede verhalen gehoord over een Herman Miller bureaustoel. Dat kan kloppen, want op steeds meer werkvloeren vind je deze stoelen terug. Ze zijn zo populair geworden door hun hoge mate van comfort. Op deze stoel kun je zonder problemen uren spenderen. Ook fysieke ongemakken worden tegengegaan door een slim non-lineair bewegingsmechanisme. Zo krijgt je lichaam toch beweging, waardoor voorkomen wordt dat nek en rug stijf worden.

 

Welke verstelbare bureaustoel van Herman Miller kies ik?

Het hoge comfort en het tegengaan van fysieke ongemakken zijn twee belangrijke redenen om voor dit merk te kiezen. Daarnaast is het een groot voordeel dat je kunt kiezen uit vele modellen. Het grootste assortiment online vind je bij LoyalBrand. Hier vind je de volgende modellen.

Cosm

De Cosm Herman Miller bureaustoel is één van de populairste modellen binnen het aanbod van dit merk. Deze verstelbare bureaustoel reageert ongelofelijk goed op elke beweging van je lichaam. Het lijkt bijna alsof je zweeft in plaats van dat je zit.

Aeron

Daarnaast kun je kiezen voor een verstelbare bureaustoel uit de Aeron lijn. Deze heruitgave van het model uit 1994 valt op door het mechanisme dat natuurlijk bewegen bevordert. En ook de stijlvolle look mag er zijn.

Mirra

Een andere Herman Miller bureaustoel waar je voor kunt kiezen is Mirra. Deze serie beschikt over een flexibele rugleuning en door het gemak waarmee deze stoel af te stellen is op jouw houding.

Embody

De vierde verstelbare bureaustoel variant waar je uit kunt kiezen is de Embody serie. Deze bureaustoel lijkt wel bijna futuristisch door zijn opvallende stijl. Maar ook qua eigenschappen zou deze stoel zo uit de toekomst kunnen komen. Deze stoel zit echt heerlijk.

Sayl

Tot slot is er de Sayl bureaustoel. Deze series valt op door zijn goede ondersteuning, welk model uit de serie je ook kiest. Zo zijn er de bureaustoelen voor je werknemers, maar je kunt ook kiezen voor een baliestoel voor statafels of de receptie.