Next Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vergroot de veiligheid binnen uw bedrijf met toegangscontrole

Wilt u uw bedrijfspand beter beveiligen en meer inzicht krijgen in wie er wanneer binnenkomt, bijvoorbeeld via toegangscontrole? Schakel dan dormakaba in. Dit bedrijf biedt diverse producten, oplossingen en services aan voor een beveiligde toegang van gebouwen en andere ruimten. Ze hebben al meer dan 150 jaar ervaring in deze branche en u bent dan ook verzekerd van de hoogste kwaliteit, een uitstekende service en een deskundig team dat u overal bij helpt. Ze staan voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid en dit ziet u direct terug in hun dienstverlening.

De toegang tot bepaalde ruimtes eenvoudig beheren

Een van de vormen van beveiliging die dit bedrijf aanbiedt, is toegangscontrole. Door middel van SAP Access Control kunt u toegangscontrolebesturingen en toegangsterminals beheren en worden de toegangsautorisaties direct in SAP toegekend. Door deze vorm van toegangscontrole krijgt u inzicht in welke medewerkers toegang hebben tot welke inrichtingen. Daarnaast kunt u inzien op welke weekdagen en tijdstippen ze toegang hebben. Vervolgens kunt u de toegangsrechten eenvoudig definiëren en wijzigen met behulp van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen. Zo weet u precies op welke dagen en tijdstippen er toegang verleend wordt voor bepaalde ruimtes en afdelingen.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u beter inzicht krijgen in de toegang van uw bedrijfspand? Dan is het laten installeren van toegangscontrole een goed idee. Vooral wanneer u een groot pand heeft waar het lastig is om alles te overzien, is dit een uitstekende oplossing. Daarnaast zijn er ook bedrijven die ruimtes hebben waar geen onbevoegden mogen komen. Ook voor dit soort bedrijven is dit systeem dé oplossing. Wilt u meer informatie over de toegangscontrole van dormakoba? Bekijk dan hun website of neem contact met hen op. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het formulier op hun website. Zij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

https://www.dormakaba.com/nl-nl