Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Full-stack developer, Web

Full-stack developer

Over Compaan

Compaan is een jong bedrijf gevestigd in Haarlem met circa 20 medewerkers. We ondersteunen de digitale verbinding tussen zorgaanbieders en klanten, met name via beeldzorg. Dit wordt meestal gedaan met Compaan-tablets, die speciaal zijn ontworpen voor ouderen die geen gewone computers kunnen gebruiken. We hebben ook veel particuliere klanten die via Compaan-tablets contact houden met familie en vrienden.

Over de functie

We zochten direct nieuwe collega’s die Compaan’s software helpen bouwen en onze algehele IT-infrastructuur onderhouden. De focus ligt op onze API, links naar derden en diverse front-end webapplicaties. Onze applicatie bevindt zich in de implementatiepijplijn van Heroku en is gekoppeld aan de GitHub-repository. De meeste applicaties zijn geschreven in PHP of PHP, gevolgd door een PostgreSQL-database. Omdat we een klein bedrijf zijn, zijn onze activiteiten gevarieerd.

We vragen u om grote flexibiliteit te bieden. Meestal schrijf je nieuwe software of onderhoud je bestaande code. Maar ook beheer van serverinfrastructuur, applicatie testen en documentatie en technische ondersteuning van collega’s kunnen onderdeel zijn van het werk. Banen zijn divers en wij bieden u ruimte – afhankelijk van uw kennis en interesses kunt u ook andere zaken aan.

Wat vragen van je?

Minimaal meerdere jaren werkervaring als softwareontwikkelaar. HBO of WO werk- en denkniveau. Het vermogen om problemen te analyseren en op te lossen. Bereidheid om deel te nemen aan telefonische vergaderingen kan waardevolle toepassingen opleveren. Heb ervaring met het ontwikkelen van API’s en webapplicaties. Vorige post: PHP, Git, testervaring hebben (of bereid zijn om snel te leren).

Wat bieden we je?

Ontwikkel je eigen ruimte verder. Kleine organisaties op korte termijn. Rechtstreeks invloed hebben op de producten en diensten van Compaan. Competitief salaris. De mogelijkheid om één tot twee dagen per week thuis te werken. Locatie: Haarlem. Werkuren per week: 32 tot 40 uur (onderhandeling). Jaarlijks contract, gekwalificeerd voor benoeming op lange termijn. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar. Een paar uur evaluatie maakt deel uit van het aanvraagproces.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/web-developer.html