Next Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Dit is waarom een onesie voor een kind onmisbaar is

Een onesie is een gemakkelijk kledingstuk dat gemakkelijk aan en uit te trekken is. Het is gemaakt van zacht materiaal, waardoor het heerlijk comfortabel is. Onesies zijn ook geweldig voor het slapen of als een comfortabele outfit om in rond te lopen. Ze zijn ook ideaal voor het weer, aangezien ze je warm houden tijdens de koude wintermaanden en koel tijdens de warme zomermaanden. Kortom, een onesie is een heerlijk kledingstuk dat comfortabel en multifunctioneel is. Wil jij weten waarom het vooral voor kinderen het perfecte kledingstuk is? dan vertellen wij je waarom een onesie kind een absolute must is.

Wat is een onesie voor kinderen?

Een onesie is een soort jumpsuit voor kinderen. Het is een one-piece kledingstuk dat over het hoofd aangetrokken wordt en zowel boven- als onderlichaam bedekt. Onesies zijn vaak gemaakt van zachte, comfortabele materialen en zijn vaak voorzien van knopen of ritsen voor gemakkelijk aan- en uittrekken. Ze worden vaak gedragen als pyjama of lounge wear, maar kunnen ook als casual kleding worden gedragen.

Verschillende soorten onesies

Onesies zijn er natuurlijk in allerlei verschillende soorten en maten. Het is daarom dus goed te weten wat je zoekt. Om je een idee te geven wat de mogelijkheden allemaal zijn, hebben we een selectie gemaakt van de verschillende mogelijkheden die je allemaal hebt.

 • Standaard onesies: Deze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten en kleuren en worden vaak gebruikt als pyjama of loungewear.

 • Dierenonesies: Deze zijn beschikbaar in verschillende dierenvormen, zoals een eenhoorn, panda, of hond.

 • Cartoononesies: Deze zijn beschikbaar in verschillende cartoonfiguren, zoals Mickey Mouse, Paw Patrol, en Frozen.

 • Winteronesies: Deze zijn gemaakt van warme materialen, zoals fleece, en zijn bedoeld om te dragen tijdens de koudere maanden.

 • Sportonesies: Deze zijn beschikbaar in verschillende sportthema’s, zoals voetbal, basketbal, en honkbal.

 • Feestelijke onesies: Deze zijn beschikbaar in verschillende feestthema’s, zoals Kerstmis, Halloween, en verjaardagen.

Ideaal voor een verkleedfeestje

Iedere kind heeft meerdere malen per jaar wel een verkleedfeestje. Hoe handig is het dan om een onesie te dragen. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor allerlei verschillende thema’s. Er zijn veel verschillende soorten onesies die geschikt zijn voor een verkleedfeestje. Hier zijn een aantal voorbeelden:

 • Cartoonkarakter onesies: Deze zijn beschikbaar in vele cartoon- en filmfiguren, zoals Batman, Spiderman, Harry Potter en Star Wars.

 • Dieren onesies: Deze zijn beschikbaar in vele dierenvormen, zoals een eenhoorn, panda, of hond.

 • Feestelijke onesies: Deze zijn beschikbaar in verschillende feestthema’s, zoals Halloween, Kerstmis, en verjaardagen.

 • Helden en superhelden onesies: Deze zijn beschikbaar in vele helden- en superhelden thema’s, zoals Batman, Spiderman, Ironman, Captain America.

 • Beroeponesies: Deze zijn beschikbaar in vele beroep thema’s, zoals politie, brandweer, arts, astronaut.

 • Jaren 80, 90 of 2000 onesies: Deze zijn beschikbaar in vele jaren 80, 90 of 2000 thema’s, zoals neon, fluorescerend, cartoonfiguren.

 • Onesies zijn een leuke en unieke optie voor een verkleedfeestje, omdat ze comfortabel zijn en vaak een grote selectie van verschillende karakters en thema’s bieden.

 

Wat kost een onesie?

De prijs van een onesie kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal, het merk en de stijl.

 • Standaard onesies zijn vaak beschikbaar voor een redelijke prijs, variërend van €10 tot €30.

 • Speciale designs, zoals dierenonesies, cartoononesies, en feestelijke onesies, kunnen iets duurder zijn, variërend van €25 tot €50.

 • Luxe onesies, zoals onesies gemaakt van dikkere materialen of met bijzondere designs, kunnen duurder zijn en kosten tussen de €50 en €100.

Het is belangrijk om te onthouden dat een hogere prijs niet altijd gelijk staat aan een betere kwaliteit. Het is belangrijk om te controleren of de onesie gemaakt is van duurzame materialen en of het voldoet aan de veiligheidseisen. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, kun je ook kijken naar tweedehands of aanbiedingen voor onesies. Er zijn ook veel online winkels die onesies tegen een betaalbare prijs aanbieden.

Shop je onesie online

Het grote voordeel van de huidige tijd, is dat je alles eenvoudig en snel online kunt bestellen. Zo kun je dus ook een onesie eenvoudig bestellen. Wel is het handig vooraf even te kijken naar de juiste maatvoering. Omdat een onesie uit één stuk bestaat, kan het zijn dat het ene merk net even iets anders valt, dan het andere merk.