Next Magazine
Image default
Cadeau

De leukste verjaardagscadeaus

Het leukste is natuurlijk als je zelf jarig bent en alle cadeaus mag ontvangen. Maar zo makkelijk gaat dat niet als jouw moeder, vriend, of beste vriendin jarig is. Je wilt zo goed mogelijk in de smaak vallen door een gepast cadeau te geven. Maar wat als ze al alles hebben? Op een gegeven moment is de creativiteit ver te zoeken. Daarom schrijven we in deze blog over de leukste verjaardagscadeau, die voor iedereen geschikt zijn en zeker goed in de smaak zullen vallen!

 

Een weekendje weg

Kies deze keer voor de herinneringen die weliswaar niet tastbaar zijn, maar je wel voor altijd bij zullen staan. In dit geval kan je zo groots uitpakken als je maar wilt. Pak je liever de auto, of wil je deze keer toch met het vliegtuig? Weet je zelf ook niet wat een geschikte stad is om heen te gaan, zoek dan voor een georganiseerde surprise trip waarbij je op de dag van vertrek pas weet waar je heen gaat. Leuk cadeau om te geven en de kans is groot dat jij mee kan genieten!

Cadeaubon

Klinkt saai, maar vaak komt het ideaal uit, vooral als jij net iets te laat bent met het halen van een cadeau. Het voordeel is ook dat het een langere periode geldig is, dus ze kunnen zelf kiezen wanneer het verzilverd wordt. Probeer zelf nog even creatief te zijn door de cadeaubon leuk in te pakken, kijk desnoods op Pinterest voor inspiratie.

5 zintuigen cadeau

Het 5 zintuigen cadeau is afgeleid van de vijf zintuigen: horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Het is de bedoeling dat ieder cadeau in het teken staat van een zintuig. Het voordeel hiervan is dat je het zo duur of goedkoop kan maken als je maar wilt. Een aantal ideeën:

–          Zien: foto, bioscoopkaartje, horloge

–          Horen: speaker, koptelefoon, instrument

–          Proeven: favoriete drank of snack

–          Ruiken: parfum, geurkaars

–          Voelen: badjas, rugkrabber, massage

Fotoalbum

Wat is leuker dan samen herinneringen maken en hier later op terugblikken? Selecteer goede kwaliteit foto’s en maak daar een album van. Zo kan je kiezen om zelf creatief aan de slag te gaan, door er een leuk plakboek van te maken. Of je bestelt online jouw gepersonaliseerde fotoalbum. Een cadeau om nooit te vergeten!