Next Magazine
Image default
Marketing

SEO uitbesteden

Seo Nijmegen en omstreken. Het kan zijn dat je zelf geen tijd of kennis hebt om hier mee aan de slag te gaan. Het is tenslotte een tijdrovend en proces wat altijd blijft lopen. LAP marketing kan jou hierbij helpen, doordat ze gespecialiseerd zijn in SEO. 

Welke stappen worden er gezet voor je website?

Als eerste heb je een onderzoek fase. Hier wordt gekeken welke doelgroep je hebt, en hoe ze een onderwerp zoeken. Wanneer hier een inzicht van is kan erop ingespeeld worden. Daarna worden de resultaten meetbaar gemaakt, hierdoor kun je precies zien wat er bijgestuurd moet worden. Op basis van de informatie wat verzameld is, worden de landingspagina’s voorzien van geoptimaliseerde on-page SEO factoren. Nadat alle stappen zijn gezet kun je de resultaten gaan analyseren en kun je het SEO-draagvlak gaan vergroten. Dit houdt in dat er meer zoekwoorden aan de website worden toegevoegd. Hierna kan de SEO-specialist beginnen met het werk buiten de website om, denk aan het schrijven van meer content of linkbuilding. 

Wil je weten hoe jouw website er momenteel voor staat? Doe dan de gratis SEO scan, hier geef je jouw website URL door en de belangrijkste zoekwoorden. Een van de medewerkers van LAP marketing zal dan gaan kijken waar eventueel jouw verbeterpunten liggen in de website. Zodra alle informatie bekend is zal een van de specialisten telefonisch contact opnemen en de SEO-scan met je bespreken.

Neem vrijblijvend contact op met dit bedrijf. Een van de medewerkers helpt je graag, om als je vragen te beantwoorden.