Next Magazine
Image default
Bedrijven

4 x de beste visrestaurants van Nederland

Op zoek naar een plekje in Nederland waar je kunt genieten van heerlijke zeevruchten en een geweldige ambiance? Dan zijn de volgende 4 restaurants een echte must-visit voor jou!

Bridges Dining – Amsterdam

Wanneer je echt opzoek bent naar een avondje vol luxe en verwennerij ben je bij Bridges Dining in Amsterdam aan het juiste adres! Bereid je voor op een avond vol internationale smaken en vernieuwende combinaties. Bridges Dining biedt een gastronomische kwaliteit die in een toegankelijke sfeer beleefd kan worden. Je kan hier dus rustig zitten en genieten van je avond zonder de vaak pretentieuze sfeer van een sterrenrestaurant. Je kunt hier genieten van overheerlijke gerechten met een net zo lekker glas wijn erbij.

Restaurant O – Maastricht

Restaurant O is een prachtig restaurant gelegen bij de Maasbassin in Maastricht. Kijk uit over het bassin terwijl je geniet van dagverse zeevruchten en een bijpassende wijn. Restaurant O legt veel waarde op het werken met dagverse groenten, zo kunnen ze de kwaliteit van hun producten altijd waarborgen. Ook is Restaurant O een ideale plek om samen met een groep vrienden wat te gaan eten. Restaurant O biedt namelijk ook vele tapasboorden aan die samen met een groep gegeten kunnen worden. Je betaalt hier misschien een wat duurdere prijs, maar je zult echt zien dat dit het geheel waard is aan de vriendelijke service, super verse producten en de uitgebreide selectie.

Basalt – Middelburg

Het lijkt alsof visrestaurants in Middelburg er in eindeloze aantallen zijn. Middelburg staat dan ook wel bekend om veel visrestaurants, het ligt tenslotte aan het water! Toch is Basalt waarschijnlijk het bekendste schelpdieren restaurant in Middelburg en dat is ook wel makkelijk om te begrijpen! Basalt is namelijk een visrestaurant dat alleen maar passie voor vis uitstraalt. Het restaurant heeft een gezellige en knusse sfeer waar je onbezorgd kunt genieten van een van de vele wijnen die het restaurant aanbiedt. Verder is het aanbod van vis divers en wisselend, zo zul je hier niet vaak hetzelfde bestellen en is dit een ideaal restaurant om meermaals te bezoeken.

Fishbar Monk – Haarlem

Fishbar Monk is een van de meest hippe en trendy restaurantjes in Haarlem. Hier kun je rekenen op dagverse vis die dagelijks binnen wordt gebracht vanuit Zeeland zelve! Fishbar Monk focust zich op het creëren van pure smaken en vis die op je tong smelt. Het restaurant houdt het graag bij Nederlandse vis, meer dan de helft van het menu is dan ook vis die echt uit Nederland komt. Je kunt hier ook elke laatste zondag van de maand terecht voor een spectaculaire zondagsbrunch. Hier kun je voor een vaste prijs genieten van een vijf-gangen menu dat is samengesteld door een team van professionele chefs.

https://restoranto.com/nl/de-beste-vis-restaurants-in-middelburg/