Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Heeft jouw relatie kans op slagen? Lees met ons mee!

Ben je soms de draad in je relatie eventjes kwijt? Ben je al lang samen met je partner, of komt jullie relatie juist pas net om het hoekje kijken? Op geen enkel moment is het raar om af en toe twijfels te ervaren. Toch is het goed om bij jezelf stil te staan of die twijfels jullie relatie de das om zal doen. Maar hoe weet je nou of jullie relatie kans heeft op slagen en dus succesvol is? Wij nemen je graag even mee door de meest belangrijke kenmerken (en dus tips) van een succesvolle relatie! 

 

  1. Eerlijk zijn

In een relatie zou je altijd eerlijk moeten kunnen zijn tegen elkaar. Tegen je partner vertellen wat er op je hart ligt -ook al is dit voor jouw partner niet leuk om te horen- en niet bang zijn voor zijn of haar mening. Tuurlijk kan het zijn dat jouw eerlijkheid even een hobbel in de relatie veroorzaakt, maar is een relatie er niet juist voor om daar dan samen weer uit te komen? Je kiest uiteindelijk toch vrijwillig voor een relatie met je partner, met alle hobbels, kuilen maar ook hoogtepunten van dien! 

 

  1. Compenseren kan je leren

In de meeste gevallen bestaat een relatie uit twee personen. Twee personen die ieder hun eigen wil, wens, mening en gedachten hebben. De kunst van een goede relatie is om elkaar in die wil, wensen, meningen en gedachten te laten; maar ook om sommige punten juist toe te geven aan wat de ander wil. Pas je daarom soms aan en doe iets water bij de wijn. Een relatie zou uiteindelijk een perfecte mix moeten zijn van wat jij en de ander van elkaar verwachten en zelf te bieden hebben.

 

  1. Zonder communicatie kom je er niet

In een relatie moet je elkaar leren begrijpen. Dit betekent ook dat je moet blijven praten. Natuurlijk is het fijn om nutteloos met elkaar te ouwehoeren en ontzettend veel te lachen samen, maar vergeet niet dat het belangrijk is om jullie gevoelens met elkaar te delen en zo nu en dan even alles op tafel te gooien. 

 

  1. Lichamelijk contact

We horen het zo vaak; een relatie gaat uiteindelijk om het waarderen, en aantrekkelijk vinden van iemands karakter. Natuurlijk is dat van groots belang, maar om een relatie gezond en succesvol te houden, is het van niet minder belang om elkaar fysiek te blijven aanraken. Seks is nou eenmaal een belangrijke pijler in een relatie. Ook over jullie seksleven is het belangrijk om met elkaar te blijven praten. Waar heeft de een behoefte aan, en wat kan de ander wel/niet geven? Wanneer de seks een tijd iets minder is, heeft het soms behoefte aan een opkikker. Dit zou je kunnen aanpakken door seksspeeltjes in het leven te roepen. Zo kan je bijvoorbeeld een pocket pussy, dildo of buttplug aanschaffen om de seks weer iets spannender te maken. 

 

Geen garantie

Natuurlijk weet je nooit hoe het leven gaat lopen en zijn bovenstaande tips geen garantie voor een lang en gelukkig huwelijk met je partner, maar ze kunnen er zeker wel aan bijdragen! Mocht je twijfels voelen, of het gevoel hebben dat één van deze kenmerken binnen jouw relatie niet goed naar voren komt, ga dan vooral het gesprek aan met je partner!

 

https://www.sextoyland.nl/