Next Magazine
Image default
Bedrijven

Duurzame producten van Paper & Boo

Herbruikbaar wattenstaafjes van Paper & Boo zijn ook milieuvriendelijk

Al eens gedacht aan herbruikbare wattenstaafjes? Ze bestaan, en daar zorgde Paper & Boo voor. Ze zijn niet allen gebruiksvriendelijk en goed voor je portemonnee. Deze herbruikbare wattenstaafjes verbeteren ook ons leefmilieu. Miljoenen plastic wattenstaafjes komen nu jaarlijks In onze oceanen terecht. Wist je dat tijdens beach cleanups het plastic wattenstaafje één van de producten is die het vaakst gevonden wordt? Daar wordt nu met de herbruikbare wattenstaafjes van Paper & Boo eindelijk iets aan gedaan.  Ze zijn een praktisch én gezond alternatief voor de huidige wegwerp wattenstaafjes.

Zo gebruik je herbruikbaar wattenstaafjes

Een herbruikbaar wattenstaafje van Paper & Boo heeft een bobbelige kant. Die is geschikt voor het verantwoord reinigen van je oorschelp. Met de gladde kant kun je bijvoorbeeld je om je make-up bijwerken. Na gebruik maak je de wattenstaafjes makkelijk schoon met warm water en een beetje zeep. De wattenstaafjes bewaar je in het bijgeleverde doosje. Zo kun je ze overal makkelijk meenemen.

Biologisch afbreekbaar

De verpakking is volledig biologisch afbreekbaar, zelfs het kartonnen doosje wat gemaakt is van gerecycled karton. De wattenstaafjes zelf zij van siliconen en gerecycled plastic.

Natuurlijke bruisballen met mango en kokos 

Het bedrijf brengt nu ook twee milieuvriendelijke bruisballen met natuurlijke ingrediënten op de markt, één met mango en een tweede met kokos. Deze heerlijke ontspannende bruisballen bevatten dus geen toegevoegde stoffen en zeker geen kunstmatige kleur-, geur- en bewaarmiddelen. Twee fruitige bruisballen die je een ontspannen vakantiegevoel geven, zelfs in moeilijke coronatijden. Naast deze twee milieuvriendelijke en fris tropische bruisballen hoort ook lavendel bij het uitgebreid assortiment badproducten. Zeezout zorgt dan weer voor een helende werking en geeft je hetzelfde gevoel als na een heerlijke strandwandeling. Alle bruisballen van Paper & Boo worden niet getest op dieren en zijn vrij van toegevoegde stoffen. In alle bruisballen werd Shea Butter verwerkt. Dit zorgt voor een gezonde en soepele huid. Ze zijn niet verpakt. Als dit toch nodig is gebruikt Paper & Boo uitsluitend gerecycled papier en karton.