Next Magazine
Image default
Bedrijven

Een fotobooth huren voor een onvergetelijk feest

Heb je binnenkort een bijzonder feest? En wil je zeker weten dat je mooie herinneringen aan deze gelegenheid overhoudt? Overweeg dan om een fotobooth te huren. Je gasten kunnen zich daarin op allerlei leuke, gekke en grappige manieren laten fotograferen. Zo zorg je voor extra feestvreugde en tegelijkertijd maak je herinneringen voor altijd. Wil je het helemaal bijzonder maken? Kies dan voor een fotohokje in een echte ouderwetse Volkswagenbus van devolkswagenphotobooth.nl.

Zelf een fotobooth huren

Je ziet het vaak in Amerikaanse films: twee mensen, vaak geliefden, stappen samen in een hokje, trekken gekke bekken en staan even later met een strook maffe foto’s in de hand weer buiten. Zo’n fotohokje wordt ook wel een fotobooth genoemd. Het leuke is dat dit niet alleen iets is wat je in films ziet, maar wat je ook zelf kunt huren voor bijvoorbeeld je bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid. Je geeft je gasten zo de mogelijkheid een leuke herinnering mee naar huis te nemen. Ook voor jezelf is het natuurlijk hartstikke leuk om later nog eens door al die foto’s te bladeren.

Waarom een fotobooth huren bij de Volkswagen Photobooth?

Huur je een fotohokje bij de Volkswagen Photobooth dan heb je pas echt iets bijzonders. Het fotohokje zit geïntegreerd in een authentieke Volkswagen bus. In de bus bevinden zich allerlei gadgets en decoratie om de leukste foto’s te maken. Dit levert gegarandeerd een hoop plezier op voor jou en je gasten! Natuurlijk krijgen de gasten de foto’s mee naar huis maar krijg je zelf ook een kopie. Huur je de fotobooth voor je bruiloft? Dan kun je er ook voor kiezen het busje eerst als trouwauto te gebruiken. Je trouwfoto’s kun je dan maken met deze klassieker op de achtergrond. Als het feest begint, wordt de Volkswagen omgebouwd tot fotohokje. Zo heb je dubbel plezier van deze bijzondere wagen.

Gerelateerde artikelen

Een prefab woning laten ontwerpen

Warme kleding

Vakantie naar Spanje boeken