Next Magazine
Image default
Bedrijven

Een veilig gevoel ook in de caravan

Zeker in de vakantie moet je je kunnen ontspannen en geen zorgen hebben over allerlei zaken die verkeerd kunnen gaan. Dat vereist de nodige voorbereiding. Maar als je dit doet zul je er jaren plezier van hebben. Het beveiligen van je spullen bijvoorbeeld doe je eenmalig en meteen goed. Je moet dan denken aan het veilig kunnen opbergen van je spullen als je op vakantie bent.

Het met een gerust hart kunnen gaan slapen enz. Je caravan moet in de vakantie jouw veilige domein zijn. Goede sloten die niet zomaar te openen zijn met lockpicks zijn dan noodzakelijk. Ga je een eind fietsen dan hoef je niet al je waardevolle spullen mee te nemen. Dus een degelijk slot voor de caravan is zijn geld meer dan waard. Om de caravan zelf tegen diefstal te beschermen is een wielklem, disselslot of kettingslot nodig. Ook deze sloten dienen van een degelijke kwaliteit te zijn. Hoe moeilijk je het de dieven maakt des te eerder zullen ze jouw spullen met rust laten. Het is echt de moeite waard om aan goede sloten voor de caravan geld uit te geven.
 

Welke sloten zijn er voor de caravan?

Typen van sloten voor de caravan zijn: het wielklem, het disselslot en het kettingslot. De keuze is uiteraard aan jou. Wat vind jij prettig werken? Van belang is wel dat je let op goed gekeurde sloten, pas dan is jouw caravan zo optimaal mogelijk beveiligd tegen diefstal. Kies voor SCM gekeurd materiaal, deze sloten zijn minder vatbaar voor lockpicking technieken. SCM betekent: Stichting Certificering Motorrijtuigenbeveiliging. Auto`s, boten en caravans zijn vaak ideale zaken om te stelen en door te verkopen. De politie heeft de handen vol aan dergelijke zaken en weinig daarvan worden opgelost. Dus neem uw maatregelen, laat het niet zover komen. Zorg voor een prima beveiliging, erkende, goedgekeurde en degelijke sloten voor de caravan. Voorkomen is beter dan genezen. En je wordt tijdens de vakantie niet verrast door de diefstal van je caravan. Mogelijk is de premie van je verzekering wat lager als je kunt aantonen dat je erkende, degelijke sloten op je caravan hebt laten aanbrengen.
 

Naar het buitenland? zorg voor goede sloten op de caravan.

Zorgeloos op vakantie is dat in deze tijd nog wel mogelijk? Ja, natuurlijk ondanks alle wild west verhalen die je hoort. Het is wel zaak om je goed voor te bereiden, een goede reisverzekering bijvoorbeeld. Maar ook is het noodzakelijk dat je er voor zorgt dat jouw spullen goed zijn afgesloten, voorzien zijn van deugdelijke sloten. Een verzekering keert niet uit als je zelf niet de nodige voorzorgsmaatregelen hebt genomen. Goede sloten die tegen lockpicking kunnen voor je caravan zijn daar een onderdeel van, een belangrijk onderdeel. Het zal je maar gebeuren, dat de hele caravan ?van eigenaar wisselt?omdat je er geen goede sloten op hebt laten aanbrengen. Geef gerust wat geld uit voor degelijke sloten voor je caravan. Zorg voor gekeurde, gecertificeerde sloten en je bent er zeker van dat je waar krijgt voor je geld.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/