Next Magazine
Image default
Bedrijven

Kies voor een originele kerst met de hangende kerstboom

Ook zo’n zin om alles weer te versieren met de decembermaand in aantocht? Velen kiezen voor een traditionele kerstboom, maar er bestaan ook andere mogelijkheden om het gezellig te maken tijdens de donkere dagen. Wil je dit jaar een unieke kerstaccessoire aanschaffen? Denk dan eens aan de hangende kerstboom. Je zal zeker versteld staan van de originaliteit en gezelligheid die deze kerstaccessoire met zich meebrengt.

Voordelen hangende kerstboom

Een hangende kerstboom zal jouw huiskamer magische effecten bezorgen, doordat deze als het ware door de ruimte zweeft. Hierdoor wordt er een unieke kerstsfeer gecreërd en zal jouw kerstdecoratie zeker goed in de smaak vallen bij buren, familie en vrienden.
Ook de kinderen zullen de hangende kerstboom zeker leuk vinden en deze in hun slaapkamer willen hebben als decoratie. Een bijkomend voordeel van een hangende kerstboom is dat deze niet kan omvallen en dus ook zeer geschikt is voor kinderen en huisdieren.

Aan een hangende kerstboom zijn vele voordelen verbonden. Ten eerste is deze decoratie uitermate geschikt voor kleine woonruimtes, omdat de hangende kerstboom op bijna iedere plek opgehangen kan worden, zonder dat deze veel ruimte inneemt.

Ook zal een hangende kerstboom voor aanzienlijk minder milieuvervuiling zorgen. Het kappen, halen en weer wegbrengen van een dennenboom zorgt voor meer co2 uitstoot, onder andere door het vervoer met auto’s. Een hangende kerstboom is vervaardigd uit milieuvriendelijk hout, waardoor je verzekerd bent van een duurzame en verantwoorde aankoop. Ben je al enthousiast geraakt en zou je ook graag een hangende kerstboom willen aanschaffen? Kijk dan eens op Houtenkerstboom.com voor meer informatie.

Voordelen ten opzichte van een traditionele dennenboom

Veel mensen kiezen voor een alternatief, mede vanwege het vele werk welke een dennenboom met zich meebrengt. Dennennaalden opvegen, de boom water geven en het op- en aftuigen zijn klusjes die veel tijd kunnen vergen. Wanneer je weinig tijd hebt, maar toch een gezellige sfeer wilt, is de hangende kerstboom een goed alternatief. De meegeleverde opbergdoos maakt het mogelijk om in korte tijd de hangende kerstboom op te tuigen en weer op te ruimen. Hierdoor hou je genoeg tijd over om bijvoorbeeld de kerstinkopen te kunnen doen.

Ook wanneer je last hebt van een allergie, kan een hangende kerstboom een goede optie zijn. Zonder niezen en tranende ogen kerst kunnen vieren, terwijl je toch geniet van de magische sfeer die deze alternatieve kerstboom geeft. Ten slotte zal je ook geld besparen met de aankoop van een hangende kerstboom. De duurzaamheid garandeert jarenlang plezier, waardoor je niet elk jaar opnieuw hoeft te investeren in een nieuwe kerstboom, die slechts enkele weken mee gaat.

Maak je hangende kerstboom zo uniek als jij wilt

Door het 3D effect, welke de hangende kerstboom met zich meebrengt, ben je verzekerd van feestelijke taferelen tijdens de feestdagen. Daarnaast kan je de hangende kerstboom zo uitbundig versieren als je maar wilt. Dankzij het spiraalvormige ontwerp is er voldoende ruimte beschikbaar om kerstballen, hangers en verlichting aan te brengen. Ook wanneer je er voor kiest om de versiering wat meer bescheiden te houden, zal je altijd gegarandeerd genieten van een originele kerstboom.

De voordelen van led verlichting

Alle hangende kerstbomen zijn voorzien van led verlichting, welke vele voordelen met zich meebrengt. Ten eerste is led verlichting milieuvriendelijker in gebruik dan andere lampen, dankzij het lage stroomverbruik en het verminderde gebruik van schadelijke materialen. Je energierekening zal na de feestdagen minder hoog zijn en je kan je verlichting gerust wat langer laten branden, wanneer je bijvoorbeeld een kerstborrel organiseert of de verlichting overdag wil laten branden tijdens grauwe decemberdagen. Daarnaast kan je dankzij het hoge aantal branduren, jarenlang genieten van je led verlichting zonder dat er lampjes vervangen hoeven te worden. De lange levensduur van de lampjes heeft meerdere voordelen. Ten eerste hoeven er weinig tot geen extra kosten gemaakt te worden voor de aankoop van nieuwe losse lampjes, en daarnaast zullen er ook minder lampjes gerecycled hoeven te worden, waardoor het milieu minder wordt belast. Ten slotte zal ook het brandgevaar flink afnemen, omdat de led lampjes niet warm worden. Je kunt deze dus gerust laten branden wanneer je er even niet bent, en bovendien zal je je huid niet verbranden wanneer je per ongeluk in contact komt met een lampje.

Een hangende kerstboom is voor alles en iedereen geschikt

Of je nu een hangende kerstboom voor thuis wilt, op kantoor of in de winkel, deze accessoire zal overal goed passen. Wanneer je thuis een feestje geeft of bezoek ontvangt, zal je zeker complimenten ontvangen. Ook is een hangende kerstboom een goede reclame voor bedrijven en winkels. Een origineel kerstidee zal zeker opvallen bij de klanten en zorgen voor extra bezoek en een hogere omzet. Ook op scholen en kinderdagverblijven zal een hangende kerstboom zeker in de smaak vallen. Want welk kind houdt er nou niet van een originele kerstboom? Bovendien is een hangende kerstboom een inspiratiebron voor creatieve lessen op school. Een hangende kerstboom kan immers goed nagemaakt worden.

Eenvoudig bestellen en betalen

Wanneer je een hangende kerstboom bestelt, kan je rekenen op een snelle levertijd. Heb je je product vóór 16 uur besteld op werkdagen? Dan kan je deze de volgende dag al verwachten. Daarnaast heb je recht op twee jaar garantie op je hangende kerstboom. Ben je onverhoopt toch niet tevreden? Na aankoop van je product heb je 30 dagen de tijd om je gekochte product te retourneren. Voldoende tijd dus om je hangende kerstboom te bekijken en uit te proberen. Ten slotte kan je ook nog eens rekenen op lage verzendkosten. Bij aankopen vanaf 50 euro is de bestelling zelfs geheel gratis.

Ken jij de leukste, grappigste of mooiste kersttradities van andere landen? Nee? Lees hier.