Next Magazine
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een elektrische fiets? Kies voor de Sparta e Bike

De elektrische fiets is aan een flinke opmars bezig, ze worden namelijk steeds populairder. Een elektrische fiets maakt het fietsen namelijk makkelijker en sneller, aangezien het leven steeds sneller gaat is dit dus een mooie uitvinding. Het is heel belangrijk dat een elektrische fiets van goede kwaliteit is, omdat een elektrische fiets motorisch wordt aangedraaid kunnen er dus veel problemen ontstaan als dit niet goed werkt. 

Sparta e Bike

De Sparta e Bike is de beste elektrische fiets van het moment, het is namelijk een betrouwbare fiets van de beste kwaliteit. Naast dat het een goede fiets is wordt een ook een fantastische service bij geleverd. Het is namelijk mogelijk de fiets te kopen, te leasen en maandelijks af te betalen, ze hebben dit mogelijk gemaakt omdat het een dure fiets is. Voordat de fiets wordt gekocht is het ook mogelijk om een proefrit te maken, eigenlijke hetzelfde als bij een auto. Wanneer er een lease contract aan wordt gegaan wordt je ook geholpen door heel de Europese Unie als je problemen met de e bike ondervindt. 

Service van Sparta

Sparta is altijd bereid om jouw vragen te beantwoorden, dit doen ze via een contactformulier. Op de website van sparta staan ook heel wat veelgestelde vragen beschreven, vaak staan hier dan ook de antwoorden op jouw vragen. De vragen die het meest gesteld worden gaan over de aanschaf, de garantie de service en over de fietsen zelf. Het is ook mogelijk om bij een dealer langs te gaan om te kijken voor een fiets en hierbij dan ook gelijk vragen te stellen.

Sparta in de buurt

Op de website van Sparta staat of er een dealer bij u in de buurt is die fietsen van Sparta verkoopt, hiervoor hoeft u alleen uw postcode in te voeren.