Next Magazine
Image default
Bedrijven

Schoonmaak van het interieur en exterieur in de omgeving van Eindhoven

Niet alleen het interieur wordt tot in de puntjes verzorgd. Over het exterieur hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Goede glasbewassing en specialistische reiniging zijn beide een vak apart. Daarom is het verstandig om hier een gespecialiseerd bedrijf voor in te schakelen. Het schoonmaakbedrijf uit Eindhoven verzorgt verschillende vormen van schoonmaak. Denk hierbij aan glasbewassing op hoogte, vloeronderhoud, reiniging bij waterschade en hogedrukreiniging. Door een digitaal planningsysteem, waar u inlogt met een persoonlijke inlogcode, heeft u inzicht in de planning van periodieke werkzaamheden. Wat voor kantoor- of bedrijfspand u ook heeft, zowel op grote als kleine hoogtes wordt iedere schoonmaaktaak succesvol uitgevoerd. Zo wordt glasbewassing bijvoorbeeld uitgevoerd met hoogwerkers, ladders of met Osmose (telescoop). En op het gebied van vloeronderhoud heeft u de keuze uit machinaal schrobben, het reinigen van tapijt of het conserveren van lino- en houten vloeren.

De schoonmaak van kleine en grote hotels in Eindhoven en omgeving

Of u nu werkzaam bent voor een grote of kleine hotelketen. In beide gevallen staat grondige schoonmaak centraal. U wilt een partner inschakelen die begrijpt hoe de hotelbranche in elkaar steekt. Dat is precies de reden waarom grote en kleine hotelketens voor een ervaren schoonmaakbedrijf uit Eindhoven kiezen. Het opgeleide team van Care Facilitaire Diensten is gastvriendelijk en klant- en servicegericht voor uw eigen medewerkers en uw gasten. U profiteert van een breed dienstenpakket, bestaande uit onder meer het reinigen van de keuken, groenonderhoud, glasbewassing en het schoonmaakonderhoud van hotelkamers. Maar ook kleine technische diensten en het controleren en bijvullen van koffie- en thee en de minibar zijn enkele voorbeelden van de veelzijdige dienstverlening. Naar welke schoonmaak gaat uw voorkeur uit voor uw hotelketen in Eindhoven of omgeving?

Gespecialiseerde schoonmaak in de vorm van cleanroomreiniging in de omgeving van Eindhoven

Vakkundig vloeronderhoud door Care Facilitaire Diensten, lijkt u dat wel wat? Neem in dat geval eens contact op. Op het gebied van cleanroomreiniging is er continue verandering. Hierbij kunt u denken aan regelgeving en innovaties. Bij cleanroomreiniging is er altijd sprake van maatwerk, waarbij geldende protocollen en de ISO-norm leidend zijn. Op basis van het type en de klasse van de cleanroom, het product dat in de cleanroom geproduceerd wordt en de handelingen die verricht worden wordt er een werkprogramma opgesteld. Het schoonmaakteam beheerst alle disciplines om de werkzaamheden op de juiste, correcte en nauwkeurige wijze uit te voeren. Care Facilitaire Diensten bespreekt graag met u de mogelijkheden, om zodoende tot een effectief en optimaal schoonmaakplan te komen.

Gerelateerde artikelen

Onderhouden en verbeteren

Kerstverlichting: belangrijkste trends in 2021

Zeven stappen voor product innovatie