Next Magazine
Image default
Industrie

Kies voor milieuvriendelijke regelkleppen van het type Globe en PRDS valve

Tegenwoordig is olie een belangrijke energiebron. Maar we moeten wel rekening houden met het feit dat dit product steeds schaarser wordt. Bovendien is het ook niet milieuvriendelijk. Ook heeft de olieproductie te maken met speculatie en is deze aan economische malaise onderhevig. Gelukkig bent u niet geheel afhankelijk van de olieproductie. Met de Globe en PRDS valve regelkleppen kan er kolenvergassing plaatsvinden, waarbij steenkool of bruinkool wordt vergast tot synthesegas. Dit kan worden omgezet in synthetisch brandstof. Ook kan synthesegas direct worden verstookt. Deze specialist helpt u graag aan het juiste type regelklep voor ieder productieproces. Zo heeft u altijd milieuvriendelijke, zelf opgewekte energie. 

Globe en PRDS valve regelkleppen worden veel gebruikt in de staalproductie

Wist u dat de Globe en PRDS valve regelkleppen regelmatig worden gebruikt in de staalproductie? Vele staalproducenten en halffabricaten gebruiken wereldwijd dit product. Met deze regelkleppen worden temperatuur, druk en volume geregeld. U vindt deze regelkleppen van het type ECOTROL in bandkoelstraten, koudwalssystemen en de staalveredeling. De Globe en PRDS valve regelkleppen zijn onmisbaar in vele productieprocessen voor het produceren van verschillende groene energiebronnen. Daarom worden desupertheater en de Globe steeds meer onmisbaar, door de groeiende vraag naar groene energie en de toenemende aandacht voor het milieu en de besparing ervan. Ieder moderne fabrikant kan niet zonder de regelkleppen van Von Rohr ARCA.

Milieuvriendelijk produceren met de Globe en PRDS valve regelkleppen 

Zonne-energie wordt al sinds de jaren 80 door veel bedrijven en particulieren gebruikt voor het functioneren van elektrische apparaten. Wist u dat er twee methodes zijn? Dit kan met waterverdamping of door het opwekken van energie uit zonnewarmte door middel van een transportvloeistof, zoals olie of zout. Deze gaat door een warmtewisselaar, die ervoor zorgt dat er energie wordt opgewekt. Het gebruik van beide methoden zorgt voor de zekerheid van energieopwekking, maar deze productieprocessen moeten wel gescheiden blijven. In dit geval bieden de Globe en PRDS valve regelkleppen van Von Rohr ARCA uitkomst. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan regelventielen. Voor persoonlijk advies en duidelijke uitleg neemt u contact op met de specialisten die altijd voor u klaar staan.