Next Magazine
Image default
Bedrijven

Zeven stappen voor product innovatie

U wilt een nieuw product laten ontwikkelen of een bestaand product verbeteren. In beide gevallen is het verstandig om contact op te nemen met het team van IDnA. Product engineering staat centraal bij dit ontwerpbureau. In zeven stappen vindt product innovatie plaats. De haalbaarheid van het product wordt achterhaald, u ontvangt strategisch advies, risico’s worden in kaart gebracht en prototypes worden ontwikkeld. Oftewel, van de schets tot aan het eindresultaat wordt u geholpen. Want alleen als uw product tot in de details is bedacht én getest, kan het een succes worden. Neem gerust contact op en laat u informeren wat dit bedrijf u te bieden heeft.

Product engineering in samenwerking met de overheid

Wist u dat IDnA samenwerkt met de Belgische overheid? U bespaart niet alleen moeite en tijd door een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen, maar ook op de kosten kunt u aardig wat besparen. Voor kleine ondernemingen vergoedt de overheid namelijk tot 40% van de kosten. Voor wat voor idee schakelt u graag product engineering in? Laat het weten aan de ontwerpers van IDnA en er wordt direct met product innovatie gestart. Vanaf het eerste stadium tot aan het moment dat het product in de markt kan worden gezet staat dit bedrijf u bij. U maakt eenvoudig en snel online een afspraak.

Ervaring op het gebied van product innovatie sinds 1999

IDnA werkt sinds 1999 voor zelfstandige ondernemers, kmo’s en grote bedrijven. Dit sterk en technisch ontwerpbureau staat ook graag voor u klaar. Het kantoor en assemblage-atelier liggen gemakkelijk bereikbaar aan de A12 in Aartselaar, vlakbij Antwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk dat dit bedrijf voor uw product innovatie bij u op de zaak langskomt. Wat voor wensen u ook heeft, elk ontwerp is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen het IDnA-team en u, de opdrachtgever. Hierbij wordt rekening gehouden met uw eigen faciliteiten, productiemethodes en procedures. Laat u gerust informeren en ontdek wat dit bedrijf mogelijk maakt op het gebied van product engineering.