Next Magazine
Image default
Industrie

Het met kunststof laten spuitgieten van al uw kunststofartikelen voor een veelvoud van uw product

Door uw artikelen met kunststof te laten spuitgieten kunt u een veelvoud van uw kunststofartikelen creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het met kunststof spuitgieten van verpakkingsmateriaal, sierbloempotten en vorkjes. Uiteraard zijn er nog veel meer kunststofartikelen te bedenken die u kunt laten kunststof spuitgieten. Het grote voordeel hiervan is dat het massaproductie mogelijk maakt. Voor artikelen zoals verpakkingsmateriaal is dit natuurlijk erg handig. Als producent van bijvoorbeeld etenswaar heeft u natuurlijk veel verpakkingsmateriaal nodig.

Slimme oplossingen voor uw producten, laat het met kunststof spuitgieten

Door van te voren goed na te denken over uw verpakkingsmateriaal, kunt u tot slimme en innovatieve oplossingen komen. Denk bijvoorbeeld aan een hersluitbaar bakje of aan een tweedelige verpakking. Natuurlijk kunt u zelf tot slimme ideeën komen, maar u kunt ook een heel team over uw verpakkingsmateriaal of andersoortig kunststofartikel na laten denken.

Brainstormen over het perfecte kunststofartikel

Als u uw kunststofartikel bij Naber Plastics laat spuitgieten, kan er een heel team van professionele ontwikkelaars met u meedenken. Door samen aan tafel te gaan en uw ideeën te delen, kunnen ze met u meedenken en uw idee naar een nog hoger niveau tillen. De ontwerpen van Naber Plastics hebben dikwijls een patent opgeleverd. Ook hebben verschillende innovatieve ontwerpen een prijs gewonnen. Door uw ideeën met de productontwikkelingsafdeling te delen, kan uw kunststofartikel nóg beter worden.

Groene stroom en recyclen van kunststofafval

Naast dat Naber Plastics over een speciale afdeling beschikt voor het uitwerken en ontwerpen van uw kunststofartikel, werkt het bedrijf ook op een duurzame wijze. Zo wordt er uitsluitend groene stroom gebruikt en wordt het afval, waaronder het kunststofafval, gerecycled. Het pand waar het bedrijf zich heeft gevestigd is ook op een duurzame wijze gebouwd en maakt deel uit van een eco-industrieterrein. U maakt door voor Naber Plastics te kiezen dus ook een milieubewuste keuze.

https://naberplastics.com/