Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

5 manieren om een wit t-shirt te dragen

Een wit t-shirt is een must-have in elke mannengarderobe. Onafhankelijk welke maat je ook draagt. Ook in de grote maten heren is een wit t-shirt een essentieel kledingstuk. Wel zijn er een aantal zake die van belang zijn. 1. Zorg er in ieder geval voor dat het t-shirt ook echt wit is. 2. Zorg er ook voor dat het t-shirt kreukelvrij is. Het hoeft niet perse gestreken te zijn. Maar hang het goed op na het wassen. 3. Zorg ervoor dat het t-shirt de juiste lengte heeft. Draag je een grotere maat, kies dan voor een t-shirt uit een grote maten heren t-shirts collectie. Deze hebben veelal een juiste lengte. Een aantal manieren om een wit t-shirt te dragen:

Open overhemd met jeans

Het open overhemd zorgt voor een charmant uiterlijk wat goed past bij een jeans. Kies je voor een jeans overhemd zorg dan voor een kleur denim hemd dan je jeans.

Wit t-shirt met pantalon

Overgewaaid vanuit Scandinavië, waardoor we deze combinatie veel vaker zien tegenwoordig. Draag het t-shirt in de pantalon en combineer het met een fraaie sneaker. Ook voor grote maten pantalons heren zijn ook vele verschillende kleuren pantalons te verkrijgen.

Korte broek met wit t-shirt

Als het in Nederland tropisch warm is gaan mannen eindelijk de deur uit in een korte broek. Draag de korte broek tot net boven de knie. En combineer deze zomerse outfit het liefst met een wit t-shirt.

Zwarte broek met wit t-shirt

Een simpelere combinatie dan deze bestaat er haast niet. Een combinatie die vrijwel elke man in huis heeft. Het witte t-shirt met de zwarte broek.

Wit t-shirt, denim jack + jeans

De look die altijd kan, het oer oude denim jack met een wit t-shirt! Gebruik hierbij een contrasterende jeans. Voor de grotere mannen onder ons zijn er tegenwoordig in grote maten jeans heren ook veel trendy modellen en wassings op de markt.

Talloze looks kun je samenstellen met het witte t-shirt. Maar houd wel in de gaten dat jouw witte t-shirt aan de belangrijke voorwaarden voldoet.

https://www.bigmensfashion.nl/t-shirts