Next Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

AOV online afsluiten voor ZZP’ers

Als ZZP’er doet u er verstandig aan om te kiezen voor een AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen. Als u door ziekte of een ongeluk niet meer in staat bent om zelfstandig te werken, dan hebt u voldoende inkomsten nodig om deze periode van arbeidsongeschiktheid te overbruggen. Uiteraard kunt u hiervoor geld apart zetten en hopen dat dit voldoende zal zijn om de onkosten voor zowel uw onderneming als uw privé uitgaven te voldoen. Echter zal dit niet altijd voor langere tijd toereikend zijn. Het is dan verstandig om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten, zodat u hierop terug kunt vallen. Veel ZZP’ers vinden de kosten voor een dergelijke verzekering vaak te hoog, waardoor er van wordt afgezien. Dit is onverstandig, aangezien u nooit weet wat er gaat gebeuren.

AOV online afsluiten voor zekerheid

Om er zeker van te zijn dat u voor langere tijd voorzien bent van voldoende inkomsten om uw onkosten en uitgaven te kunnen blijven voldoen, kiest u voor AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen. Zo kunt u bouwen op een zekerheid die u veel rust geeft in het ondernemen. U profiteert van uitstekende verzekeringsvoorwaarden in geval van arbeidsongeschiktheid en kunt u zelfstandig uw verzekering op maat samenstellen. U kunt kiezen voor een kortere uitkeringsduur, waardoor de premie lager uitvalt en zo minder belastend is voor uw uitgaven. Ook kunt u hulp verwachten voor het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Kies voor AOV online afsluiten en u hebt direct zicht op uw kosten.

Lagere kosten bij AOV online afsluiten

Bij Veza verzekeringen kunt u zonder tussenkomst van een adviseur zelfstandig uw AOV online afsluiten. Zo bespaart u op kosten voor het inwinnen van adviezen en kunt u alsnog uw voordeel doen met een AOV verzekering die op maat is samengesteld voor uw persoonlijke situatie. Dit biedt vele voordelen die u bij andere AOV verzekeringen minder snel treft.

https://www.vezaverzekeringen.nl/

Gerelateerde artikelen

Vergroot de veiligheid binnen uw bedrijf met toegangscontrole

Een ruime bedrijfsruimte huren in Almere

Koud bier serveren? Bij dit bedrijf kunt u een koelcel huren