Next Magazine
Image default
Bedrijven

Tips om je waterpijp online te bestellen

Als je graag af en toe een waterpijp rookt, is het handig om er zelf eentje aan te schaffen. Tegenwoordig kan je makkelijk online een shisha bestellen. Dat kan natuurlijk wel spannend zijn om een goede online winkel te vinden en de juiste waterpijp te bestellen. Daarom kan je hier lezen waar je op moet letten bij het bestellen van een waterpijp.

Enkele tips voor waar je op moet letten als je een waterpijp wil bestellen:

  • Check de website waarop je wil bestellen goed. Kijk of ze betrouwbaar is door naar keurmerken of het KvK-nummer te zoeken. Je kan ook de betaalmiddelen controleren. Als een site betrouwbare betaalmogelijkheden heeft, zoals iDeal, is het meestal wel veilig. Beste tip: als je buikgevoel zegt dat het zaakje onbetrouwbaar is, klik dan weg. Dan kan je beter verder zoeken.
  • Zoek naar reviews van andere klanten. Soms staan die op de site zelf, maar je kan ook via Google of andere websites op zoek gaan naar meningen en ervaringen van andere klanten.
  • Ga niet klakkeloos op deze reviews af. Ze zijn wel handig en de mening van andere mensen zal wel echt hun mening zijn. Maar langs de andere kant geven reviews niet altijd een beeld dat 100% correct is. Het is namelijk gebleken dat mensen sneller genijgd zijn om hun mening te uiten als er iets is fout gegaan. Als alles goed is verlopen, dan komt het minder snel in mensen op om dat te vermelden. Maar als er iets misgaat, is de drang om te klagen groter.
  • De prijs is niet alles. Als je een ‘mooie’ aanbieding ziet zoals spotprijs als je twee shisha’s koopt, is die vaak te mooi om waar te zijn. Je zal vast wel je shisha’s kregen, maar het zeer waarschijnlijk dat ze van slechte kwaliteit zullen zijn. Voor een goede shisha betaal je doorgaans rond de 60 à 90 euro.
https://premium-hookahs.nl/