Next Magazine
Image default
Bedrijven

Waarom u kiest voor de juiste beveiligingsoplossingen, zoals een Stackdoor

Waardevolle spullen zijn niet voor niets waardevol. U wilt niet dat deze gestolen worden en daarom kiest u voor een stevige archiefkast om belangrijke spullen in te bewaren. Wilt u uw wapen op een veilige plek bewaren? Rust uw pand dan uit met een kluis van Dujardin. Bij dit bedrijf vindt u de meest geschikte kluis voor uw doeleinden. Ook andere beveiligingsmaatregelen, zoals de innovatie Stackdoor, vindt u bij de specialist in beveiligingsoplossingen. Zij staan in voor een snelle en vakkundige installatie van uw kluis door die, waar mogelijk, chemisch te verankeren. Dujardin is lid van de Vereniging Geld- en Waardeberging zodat u bent verzekerd van de beste service en kwaliteit.

Beveilig uw pand met het innovatieve Stackdoor stapelhek

Zorg dat dieven buiten de deur blijven met een Stackdoor. Zo weet u zeker dat uw pand optimaal beveiligd is. De Stackdoor biedt heel wat voordelen in vergelijking met een traditioneel rolhek. Dit hek neemt minder plaats in dan een gewoon rolhek en oogt bovendien veel knapper. In tegenstelling tot een rolhek, worden de panelen van de Stackdoor opgestapeld tot een compact pakket. Omdat de installatie zelfdragend is, kunt u de Stackdoor monteren aan de wanden of aan het plafond. Dit stapelhek is verkrijgbaar in elke RAL kleur. Zo rust u uw pand uit met sterke en knap ogende beveiliging. Beveilig snel uw pand met veiligheidshekken zoals de Stackdoor van Dujardin.

Bescherm uw geldautomaat tegen krakers met de innovatieve Stackdoor

Heeft u een pand met een geldautomaat? Dan bent u vast bezorgd over ram- en plofkraken. Voor deze automaten is het belangrijk om optimale bescherming te bieden. Dujardin staat u hierin bij. De specialisten van dit bedrijf installeren sterke rolluiken en stapelhekken, zoals de Stackdoor, rond uw ATM om hem ’s nachts te beschermen tegen vandalisme en diefstal. Zo kiest u altijd voor een snelle installatie van een Stackdoor. Ruimtes met een geldautomaat worden voorzien van explosiewerende panelen. Werd uw ATM toch gekraakt? Reken dan op Dujardin om hem af te voeren en een nieuwe te plaatsen. Zij werken nauw samen met verschillende banken voor het plaatsen en opslaan van geldautomaten. De specialist ontzorgt u volledig.