Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Een Oris horloge koopt u bij een juwelier in Dronten

Bent u woonachtig in Dronten of omgeving? En wilt u een Oris horloge in Dronten aanschaffen? Dan kunt u daar bij een juwelierswinkel terecht die officieel dealer van deze fraaie, mechanische horloges is. Het Zwitserse merk Oris heeft het Swiss Made keurmerk wat de kwaliteit van deze bijzondere en luxe horloges waarborgt. Een luxe horloge van Oris is een waardevol cadeau voor uzelf of uw partner. Oris is een stoer horlogemerk dat vooral op mannen gericht is. De slogan maakt dit ook duidelijk: ‘Swiss made watches for real man’. Ziet u zichzelf dus als een echte man, dan past een Oris horloge uitstekend om uw pols.

De verschillende modellen

luchtvaarthorloges

Oris heeft verschillende soorten horloges. Bent u een echte vliegenier? Dan zullen de luchtvaartmodellen u zeker aanspreken. Deze fraaie horloges zijn speciaal voor de luchtvaart ontwikkeld. Er zijn meerdere modellen met elk hun eigen specifieke voordeel, zoals een hoogtemeter met voetschaal. De juwelier in Dronten kan u uitgebreid informeren over deze Oris luchtvaarthorloges.

duikhorloges

Bent u regelmatig in het water te vinden en bent u duiker? Dan is een duikhorloge van Oris een must have. Deze prachtige horloge zijn uiteraard geschikt om mee te duiken. Er is uiteraard een verschil in diepte waar u mee kunt duiken met de verschillende horloges. Daarnaast hebben alle modellen zo hun eigen voordelen. Zo heeft Oris dieptemeters in het assortiment, maar ook horloges die een extra duidelijk leesbaar scherm heeft onder water. Vraag hier gerust naar bij de juwelier.

Naast bovenstaande modellen maakt Oris ook horloges voor de autosport en cultuur. Binnen de cultuurserie zijn er speciale jazzhorloges gemaakt die vernoemd zijn naar bekende muzikanten zoals Frank Sinatra en Dizziy Gilespie.

Bent u op zoek naar een specifiek model? Maak eens een afspraak met de juwelier van Oris horloge Dronten. Dan weet u zeker dat deze het horloge in huis heeft. U kunt uiteraard ook gewoon langskomen om de verschillende modellen met eigen ogen te aanschouwen en te passen.