Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Ontvang persoonlijk advies over tegels

Zit u middenin een bouwproject en is het nu tijd om de juiste tegels voor uw ruimte(s) uit te kiezen? Dan is het aan te raden om Van Noort BV in Zuidland, nabij Rotterdam, binnen te wandelen. Bij dit bedrijf hebben ze een ruim assortiment aan tegels én vakkundige professionals die u van gedegen advies voorzien. Het kan namelijk overweldigend zijn om uit duizenden tegels de juiste keuze te maken. In de tegelkasten vindt u namelijk ruim 200 vloertegels en 1.000 wandtegels om uit te kiezen. Niet iedere tegel is geschikt om te plaatsen boven vloerverwarming, dus twijfel niet om een medewerker in de winkel aan te spreken.

Bouwmaterialen schaft u ook direct aan

Heeft u naast tegels ook bouwmaterialen nodig? Dat is geen enkel probleem, want bij dit bedrijf vindt u alles op een plek. Bouwmaterialen, zoals hout en doe-het-zelfartikelen, schaft u hier aan in de ruime bouwmarkt, maar ook complete keukens en badkamers zijn tot uw beschikking bij dit bedrijf. Wilt u alleen even langsgaan om inspiratie op te doen? In hun showroom ontdekt u twintig badkameropstellingen en vijftien keukenopstellingen. Oftewel, u bent bij Van Noort BV in Zuidland, in regio Rotterdam, altijd op de juiste plek voor welk bouwproject dan ook.

Alles voor uw renovatie- of nieuwbouwproject

Of u nu kiest voor uitbesteding of doe-het-zelf: u koopt uw bouwmaterialen steeds weer bij dit professionele bedrijf. Deze specialisten leveren door heel Nederland en stellen bijvoorbeeld uw badkamer samen. Daarnaast komen ze deze ook graag monteren voor u. Gaat u langs voor keukenapparatuur? Vanaf het moment van levering ontvangt u volledige fabrieksgarantie. Er zijn dus een heleboel voordelen wanneer u kiest voor dit bedrijf. Ontdek het direct door langs te gaan of neem eenvoudigweg een kijkje op de website om meer informatie te verkrijgen. Daar vindt u ook de contactgegevens, zodat u met een van de medewerkers kunt bellen of mailen.