Next Magazine
Image default
Electronica en Computers

Tips voor de juiste stofzuiger

Tips voor de juiste stofzuiger

We kunnen natuurlijk absoluut niet zonder stofzuiger. Toch zien we, dat er vaak wel een stofzuiger thuis aanwezig is, maar deze eigenlijk al de nodige tijd aan vervanging toe is. Gezien het een wat ouder model is, neemt naarmate de tijd vordert ook de zuigkracht af, waardoor er vuil op de grond blijft liggen. Omdat we het aanschaffen van een nieuwe stofzuiger vaak voor ons uitstellen, is het belangrijk te weten dat het slecht is voor je gezondheid wanneer je huis niet goed schoon kunt houden. Mede daarom, hebben we een aantal tips voor je, waarmee jij ongetwijfeld een goede nieuwe stofzuiger zal gaan scoren.

Het vermogen

Wanneer jij op zoek gaat naar een nieuwe Stofzuiger, dan is het goed om te bepalen welk vermogen je nodig hebt. Het vermogen bepaald namelijk de uiteindelijke zuigkracht van het apparaat. Dus des te hoger het vermogen, des te hoger de zuigkracht zal zijn. Het is dus belangrijk, dat vooral wanneer jij je stofzuiger regelmatig gebruikt voor het huishouden, dan is het belangrijk dat deze beschikt over de juiste zuigkracht. Is dit niet het geval, dan zal je al snel merken dat je stofzuiger niet alles opzuigd. Houd daarom dus ook expliciet rekening met het aantal watt wat je stofzuiger heeft. 

Budget

Iedereen heeft een ander budget. Toch is het wel belangrijk, dat jij voor jezelf een bepaald budget in je hoofd hebt wat je maximaal zou willen uitgeven aan een stofzuiger. Zo kun je kiezen voor een stofzuiger van 100 euro, maar heb je ook verschillende modellen die ruim het dubbele of zelfs nog meer zijn. Wanneer je dit namelijk vooraf met jezelf of partner afspreekt, voorkom je vervelende situaties. Uiteraard is het wel verstandig om van te voren even een kijkje te nemen bij 5top, zodat je je vast kunt oriënteren op wat er allemaal mogelijk is.