Next Magazine
Image default
Financieel

Een duurzaam administratiekantoor in Tilburg

Heb je een bedrijf of ga je een bedrijf beginnen? Dan kan het erg handig zijn om hulp te krijgen met de boekhouding van een administratiekantoor in Tilburg. Hiervoor kun je terecht bij de Groene Boekhouder. Dit administratiekantoor in Tilburg helpt kleine en middelgrote bedrijven. Ook kan het hulp bieden bij het opstarten van een bedrijf. Heb je dus advies nodig als je net een bedrijf hebt? Of ben je al langer bezig, maar wil je nu graag een bedrijf dat je boekhouding en andere administratie doet? Dan kun je terecht bij dit administratiekantoor in Tilburg. Als je duurzaamheid heel belangrijk vindt, ben je zeker aan het juiste adres bij dit kantoor.

Papier recyclen is een belangrijke pijler

De Groene Boekhouder is dus erg duurzaam en dat uit zich op meerdere manieren. Ten eerste is het papier dat ze gebruiken duurzaam. Dit is namelijk gerecycled papier. Dat wil zeggen, het papier dát ze gebruiken. Om duurzaam bezig te zijn, gebruikt dit administratiekantoor in Tilburg namelijk überhaupt weinig papier. Het meeste werk wordt digitaal gedaan.

Werkzaam in een duurzaam gebouw

Natuurlijk kun je duurzaam omgaan met de materialen die je hebt, maar ook het gebouw speelt hierbij mee. Zo kun je duurzamer leven door spaarzame lampen te gebruiken en door de verwarming niet altijd aan te zetten. Bij dit administratiekantoor in Tilburg wordt dit nageleefd door het gebruik van ledlampen. Ook wordt er groene stroom gebruikt.

Contact opnemen met dit administratiekantoor

Als je denkt dat dit administratiekantoor in Tilburg jouw bedrijf kan helpen, kun je natuurlijk contact opnemen. Je kunt online een contactformulier invullen. Je kunt er echter ook voor kiezen om te bellen. Als je je administratie hebt laten doen door dit bedrijf, kun je er zowel langsgaan als het werk online bekijken. Zo kun je dus zelf bepalen wat je het prettigst vindt.

Gerelateerde artikelen

Beste uitvaartverzekering 2020: Ardanta

Bij dit bedrijf vind je tegoedkaarten voor de Nintendo eShop!

Bitcoin beleggen? Belangrijke punten