Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Ultieme bescherming van de zon met een schaduwdoek op maat

Ben jij iemand die de zon niet goed kan verdragen? Of wil je gewoon een heerlijke plek in de schaduw creëren waar je altijd kunt zitten en van je tuin kunt genieten? Dan is een schaduwdoek op maat een uitstekende keuze. Bij Schaduwdoeken.nl vind je allerlei verschillende producten die in standaardmaten geleverd worden, maar ook op maat voor je gemaakt worden. Jij bepaalt welke afmeting, vorm en kleur je schaduwdoek moet hebben en deze specialist maakt het voor je. Ze kunnen je schaduwdoek op maat dan al binnen twee weken produceren en afleveren. Een schaduwdoek is een stijlvolle en ook betaalbare toevoeging aan je woning. Het is praktisch maar tegelijkertijd ook bijzonder sfeervol.

Verschillende opties

Je kunt bij deze specialist een verscheidenheid aan schaduwdoeken op maat laten maken. Denk dan bijvoorbeeld aan een harmonicadoek dat verschuifbaar is en zich gemakkelijk op laat vouwen wanneer er slecht weer aankomt. Met een harmonicadoek bepaal je zelf of je in de zon wil zitten of in de schaduw. Kies voor een driehoekig schaduwdoek, een rechthoekige schaduwdoek of een vierkant schaduwdoek. Verder kun je bij deze specialist ook een schaduwdoek van Shadesail op maat bestellen – deze is doorzichtig, maar creëert toch schaduw. Zo heb je een meer open gevoel als je in je tuin zit. Wist je dat een schaduwdoek of harmonicadoek van Schaduwdoeken.nl wel 95% van de uv-stralen tegen kan houden?

Enkele belangrijke punten

Voordat je je schaduwdoek op maat gaat bestellen, zijn er enkele punten om rekening mee te houden. Zo kun je ervan uitgaan dat het bevestigingsmateriaal 35 tot 40 centimeter van de totale afmeting in beslag neemt en dat moet je daar dus van aftrekken. Zorg er ook voor dat je schaduwdoek of harmonicadoek strak hangt zodat deze niet gaat flappen in de wind. En als laatste is er altijd een afschot nodig, zodat het water als het regent gemakkelijk van het doek afloopt.