Next Magazine
Image default
Gezondheid

Neem een deep tissue massagge in Rotterdam Centrum

Ben jij iemand die het gevoel heeft dat je altijd boven je pet uit werkt en je nooit eens tijd hebt om te relaxen of te ontspannen? Dan is het hoog tijd om hier aan te gaan werken. Ontspanning is namelijk ontzettend belangrijk om op een gezonde manier door het leven te gaan. Wanneer je lichaam te vaak en te veel stress of spanning ervaart, kan het behoorlijk fout gaan. Neem bijvoorbeeld eens een massage in Rotterdam Centrum bij Yules Masseert. Er zijn verschillende massages die je kunt nemen. Neem een kijkje op de website of lees hier onder meer over de massages!

Ontspanningsmassage

Ben jij alles wat ik net bovenaan genoemd hebt en neem je nooit tijd voor jezelf en gun je je lichaam geen rust? Ga dan direct voor een ontspanningsmassage naar Yules Masseert. Deze massage is precies bedoeld om alle spanningen en knopen uit je lichaam te masseren en ervoor te zorgen dat je na de massage weer vol energie zit en je er weer voor de de volle 100% tegenaan kan!

Deep tissue massage

Je kan er ook voor kiezen deze massage te nemen als je echt het gevoel hebt dat je rug vast zit en elke beweging pijn doet. Bij deze massage worden alle pezen, spieren en fascia los gemasseerd. De massage zal deze knopen los masseren wat voor veel verlichting zorgt. Na de massage ben je weer zo flexibel als een spaghetti sliert! 

Chronische pijn massage

Deze massage is speciaal bedoeld voor degene die herstellen na een medische operatie of een chronische aandoening hebben. De massage zorgt ervoor dat het herstellen sneller gaat of dat de pijn minder word. De massage is ook bedoeld voor prof sporters die snelle blessures oplopen en daardoor flexibel moeten blijven. Een massage 1 of 2 keer per week zal hier heel veel wonderen verrichten!