Next Magazine
Image default
Gezondheid

De juiste borstvergroting kiezen

Het is natuurlijk heel erg anders per persoon wat de beweegreden van iemand is om borstvergroting te ondergaan. Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat de persoon in kwestie zich er prettig bij voelt. Het is in de essentie een vrij makkelijke operatie. We vertellen je hieronder graag wat meer over de drie manieren die het meeste gebruikt worden bij borstvergroting. Uiteindelijk heeft elke manier zijn voor- en nadelen.

Borstvergroting aan de bovenkant van de borstspier

Je kunt kiezen voor een borstvergroting aan de bovenkant van de borstspier. Over het algemeen geeft dit het meest natuurlijke eind resultaat. Een natuurlijk resultaat is uiteraard de beste borstvergroting. De reden dat dit het meest natuurlijk resultaat geeft is omdat de implantaten dan met je lichaam mee kunnen bewegen. De implantaten bevinden zich op de plek waar je borstweefsel zich bevindt.

Bij vrouwen met kleine borsten loop je wel een kleine kans dat de rand van implantaat voelbaar of zichtbaar is. Dit kan voor vrouwen zijn om ervoor te kiezen deze methode toch niet toe te passen. Uiteindelijk is plaatsing boven de borstspier vooral aan te bevelen als je een grote cupmaat wil, slappe borsten heeft of fanatiek sport.

Borstvergroting aan de onderkant van de borstspier

Plaatsing van implantaten aan de onderkant van de borstspier worden meestal toegepast bij vrouwen met kleinere borsten. Wanneer er niet zo veel vetweefsel aanwezig is bereik je met deze methode meestal een natuurlijker uitziend resultaat. Het nadeel is alleen wel dat deze methode de eerste paar weken iets meer pijn geeft.

Wanneer je het implantaat onder je borstspier hebt zullen je borsten wel op een minder natuurlijke manier bewegen. Als je je borsten aanspant zal de vorm van de implantaat waarschijnlijk ook iets veranderen. Wanneer je op je rug ligt zullen je borsten ook iets minder natuurlijk vallen.

Dual plane borstvergroting methode

Bij deze methode van borstvergroting wordt de prothese voor de helft onder en voor de helft boven de borstspier gezet. Met deze methode worden de nadelen lager en de voordelen worden gecombineerd. De borst kan namelijk natuurlijk bewegen zonder dat de rand van de implantaat zichtbaar zal worden. Ook zal de implantaat niet meebewegen bij het aanspannen van de borstspier.

Deze methode wordt tegenwoordig vaker en vaker gebruikt, vooral bij vrouwen die van zichzelf niet zoveel borst- of vetweefsel hebben.

We raden vrouwen altijd aan online veel borstvergroting informatie op te zoeken. Er zijn heel veel websites waar vrouwen hun ervaringen delen over hun borstvergroting en mogelijk ook tips geven wat wel en niet te doen bij borstvergroting.

 

https://faceland.nl/