Next Magazine
Image default
Internet

Op zoek naar een Vype ePen 3?

Het merk Vype is de laatste tijd steeds vaker terug te vinden in ons land, niet voor niets dat er zoveel mensen op zoek zijn naar de producten van deze Britse aanbieder. Bij Damp-e zal je altijd goed zitten voor de aanschaf van een Vype ePen 3. Deze elektrische sigaret is nog altijd een van de beste producten die men kan vinden in het aanbod van Vype. Dankzij ons uitgebreide assortiment en onze lage prijzen zal iedereen een Vype ePen 3 kunnen kopen. Maar wat zijn nu eigenlijk de redenen dat je de Vype ePen 3 zou moeten overwegen? Om hier achter te komen zal je snel verder moeten lezen!

Pods in alle mogelijke soorten en smaakjes

De Vype ePen 3 werkt aan de hand van de zogeheten pods. Zie deze pods als een soort vulling voor jouw apparaat. In tegenstelling tot de clearomizer zal je de pods nooit zelf hoeven vullen, het enige wat je moet doen is ze in Vype ePen 3 stoppen. De pods van de Vype ePen 3 kunnen gekocht worden in ontzettend veel mogelijke soorten smaakjes. De pods hebben een samenstelling van 50% VG en 50% PG. De hoeveelheid nicotine is afhankelijk van wat je graag wilt hebben, er zijn ook meer dan genoeg nicotinevrije flesjes e-liquid. Heb je de pod vervangen dan kan je voor meerdere dagen vooruit met het roken, deze pods maken de Vype ePen 3 dan ook ideaal voor de mensen die geen zin hebben in al dat gedoe.

Een sterke batterij voor optimaal gebruik

Vaak zien we dat elektrische sigaretten niet beschikken over voldoende batterijcapaciteit. Dit is natuurlijk erg jammer, voor je het weet zit je namelijk met een lege batterij te kijken. Een Vype ePen 3 kopen is een uitstekend alternatief, dankzij de 650 mAh batterij kun je namelijk heel de dag met jouw elektrische sigaret rondlopen. De batterij zal vanzelf uitgaan wanneer je hem niet gebruikt, dit verlengt de levensduur van de batterij nog veel langer. En is hij wel op dan kun je hem snel en efficiënt opladen met de meegeleverde Micro USB kabel.

De Vype ePen 3 is dé must have voor iedereen die zoekt naar maximale gebruiksvriendelijkheid, dit is dan ook de reden dat wij dit product aanraden voor alle beginnende rokers. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken, vervolgens kan je jou elektrische sigaret heel de dag gebruiken om aan je trekken te komen.