Next Magazine
Image default
Zorg

Voordelige zorgpolis 2021

Goed verzekerd zijn voor zorgkosten betekent niet automatisch een hoge zorgpremie. Zorgverzekeraar Salland bewijst dit jaar in jaar uit. Bij ons kunt u altijd rekenen op een goede zorgverzekering en een betrokken klantenservice tegen een scherpe premie. Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan en blijven ook graag op de hoogte van wat er speelt in de zorg. Iedereen betaalt bij ons dezelfde premie voor de basisverzekering, ongeacht uw staat van gezondheid of uw leeftijd. Iedereen heeft recht op goede zorg dicht bij huis en Salland zet zich hier graag voor in. Op onze website kunt u binnenkort eenvoudig uw zorgpolis 2021 berekenen.

Collectieve zorgverzekering

Om de premie van uw zorgverzekering nog voordeliger te maken, kunt u in sommige gevallen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Met diverse bedrijven en sportclubs in de regio zijn afspraken gemaakt. U krijgt een leuke premiekorting en geniet van aanbiedingen op diverse producten.

Gemeentepolis

Bij Salland werken we nauw samen met gemeentes in de regio. Met vele gemeentes hebben we afspraken gemaakt over de gemeentepolis. Deze is er om mensen met een lager inkomen tegemoet te komen in de zorgkosten. De gemeente draagt bij aan de zorgkosten, zodat ook mensen met minder financiële middelen de zorg kunnen ontvangen waar zij recht op hebben. Wilt u weten of uw gemeente hieraan deelneemt? Kijk dan op de website, of neem contact met ons op.

Aanvullende verzekeringen van Salland

Heeft u naast uw basis zorgverzekering een aanvullend pakket nodig? Dan kunt u bij Salland een keuze maken uit vier aanvullende verzekeringen. Een aanvullende verzekering biedt bijvoorbeeld vergoedingen voor fysiotherapie, oefentherapie of kraamzorg. Ook een aparte tandartsverzekering kunt u bij Salland afsluiten. Met vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen is er altijd een passende zorgverzekering te vinden.

https://www.salland.nl