Next Magazine
Image default
Mode en Kleding

Laat je ogen weer spreken

Door het drukke leven kunt u er vermoeid uit komen te zien, velen kennen dit probleem, soms lost een goede nachtrust het goed op. Maar soms helpt deze nachtrust niet meer, ook al ben je niet meer vermoeid, dan kunt u er als nog vermoeid uit zien. Wellicht is het dan handig om te kijken of er andere opties om dit tegen te gaan. Een optie dat in de meeste gevallen goed uitpakt en uw aanzicht verbeteren is een ooglidcorrectie. Dit is een kleine cosmetische ingreep die er voor zorgt dat u geen moe uitziende uitstraling meer heeft. Bij een boven ooglidcorrectie wordt de overtollige huid en vet boven de ogen verwijderd. De operatie wordt onder lokale verdoving uitgevoerd, u hoeft dus niet onder narcose. Dus u kunt na de ingreep eigenlijk al meteen naar huis, zorg dan ook dat u niet alleen komt, want u mag geen autorijden direct na de ingreep.

Natuurlijk komen veel aspecten kijken bij een dergelijke ingreep het is niet niks om geopereerd te worden aan uw oogleden. Maar het effect heeft het zeker. Er zijn velen u voorgegaan, deze mensen stralen weer net als voorheen. Ook is het resultaat goed te zien. Zoals de na foto’s van een ooglidcorrectie. Deze foto’s geven vaak een verbluffend resultaat. Dit effect heeft veel invloed op de mensen die een ooglidcorrectie hebben ondergaan, zij staan weer midden in het leven en kunnen alles aan.

Ooglidcorrectie kosten is een ander aspect dat vaak komt kijken deze ingreep. Vaak denken mensen dat dit een zeer dure ingreep is. Maar het bedrijf faceland biedt al ooglidcorrecties aan voor €365,- euro, dit bedrag is voor beide ogen. En is daardoor de goedkoopste aanbieder. Faceland is een gediplomeerde organisatie met meerdere locaties, zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel plastische als cosmetische ingrepen. Iedereen verdient het om er frisser en gezonder uit te zien.

http://faceland.nl

Gerelateerde artikelen

Warme winterjassen uitgelicht

Kleding van Cars en andere merken bij deze online kledingwinkel

Zomer polo