Next Magazine
Image default
Sport

Casual sportief gekleed gaan? Check deze trainingspakken en sneakers

Wat trek jij het liefst aan op jouw vrije dag? Trek je hierbij het liefste jouw joggingspak aan? Of ga je toch liever voor een casual sportieve outfit? Als jouw voorkeur naar een casual sportieve outfit gaat, heb je in ieder geval méér dan genoeg keuze.

In dit artikel kun je kennis maken met enkele interessante trainingspakken en sneakers. Zowel de trainingspakken als de sneakers passen perfect bij een dag waarop je niet al te veel hoeft te doen. Lekker op de bank relaxen, lekker naar de voetbalvereniging of lekker een rondje in de buurt wandelen. Als je het juiste trainingspak aan doet, is het eigenlijk elke dag genieten!

Trainingspakken van clubs

In de afgelopen jaren zijn de professionele clubs steeds commerciëler geworden. Dit is dan ook terug te zien aan de merchandise artikelen van de grotere voetbalclubs; je kunt nu ook allerlei soorten trainingspakken van de grotere clubs aanschaffen.

 

Juist met deze trainingspakken weet je overal de show te stelen. Kies jij voor een trainingspak van Paris Saint Germain? Kies je voor een trainingspak van Barcelona? Of kies je toch voor een trainingspak van een nationaal elftal, zoals Brazilië? Tal van clubs en landen brengen jaarlijks zelfs meerdere trainingspakken uit. Trainingspakken die heerlijk zitten én ook nog eens een fraai design hebben; met deze trainingspakken is jouw casual outfit helemaal af!

Trainingspakken van Nike, Adidas of Puma

Ook de grotere sportmerken brengen jaarlijks hun eigen trainingspakken uit. Deze pakken hebben géén logo van bijvoorbeeld een club of een land, maar hebben wel het logo van het betreffende sportmerk. Het design is daardoor eigenlijk een stuk ‘strakker’. Je hebt hoe dan ook voldoende keuze uit de trainingspakken van deze merken!

Sneakers

Heb je een geschikt trainingspak gevonden? Dan kun je bijpassende sneakers aan gaan schaffen. Ook hierbij heb je weer meer dan voldoende keuze én kun je kiezen voor sneakers van onder meer bovengenoemde merken. Stem jouw sneakers en jouw trainingspak op elkaar af, zodat je overal en altijd de show weet te stelen. Ja, zelfs met een casual outfit kun je flitsend voor de dag komen!