Next Magazine
Image default
Verbouwen

Een nieuwe uitstraling met pvc in een leuk patroon, zoals visgraat, van deze specialist in Eindhoven

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen die er mooi uitziet maar ook gemakkelijk te onderhouden is? Dan is pvc een erg geschikt materiaal dat u eenvoudig schoonmaakt en jarenlang meegaat. Met een visgraat pvc-vloer van Vinylwood geeft u uw woning in Eindhoven een schitterende uitstraling. Dit patroon is al tijden ontzettend populair en het biedt dan ook ontzettend veel mogelijkheden. Van modern tot klassiek en van één kleurtoon tot een combinatie van kleuren; u bepaalt helemaal zelf hoe uw nieuwe vloer eruit komt te zien!

De voordelen van een pvc-vloer voor uw woning op een rij

Als u eraan denkt om een nieuwe vloer te laten leggen in een leuk patroon, zoals visgraat, dan loont het om de mogelijkheden voor pvc van deze specialist in Eindhoven te bekijken. Pvc is namelijk een ontzettend sterk materiaal dat tientallen jaren mooi blijft wanneer het geregeld wordt gereinigd. Groot onderhoud, zoals het in de wassen zetten van uw vloer, is niet nodig. Dit maakt het een ontzettend onderhoudsvriendelijke vloer. In de showroom van Vinylwood heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren, dessins en afwerkingen. Zo creëert u met dit materiaal zelfs een mooie, robuuste houtlook. Maar ook een andere afwerking voor uw visgraat pvc-vloer is mogelijk; het deskundige personeel bespreekt graag uw wensen met u in de showroom in Eindhoven.

Kies voor een slijtvast product

Naast onderhoudsvriendelijk, is een pvc-vloer bovendien slijtvast en geluidsabsorberend. Dit maakt het een veelzijdige vloer in elk type woning. Wanneer u uw nieuwe vloer bij Vinylwood aanschaft, ontvangt u bovendien tot wel vijftien jaar garantie. Zo kunt u onbezorgd genieten van de nieuwe uitstraling van uw woning! Bekijk direct de website van deze specialist voor een impressie van de mogelijkheden of neem contact met de medewerkers op via de contactgegevens op de website. Zij adviseren u dan graag.

https://www.vinylwood.nl/