Next Magazine
Image default
Verbouwen

Hoe werkt een akoestisch plafond voor geluidsisolatie?

Heeft u in uw bedrijfsruimte last van hinderlijk geluid? Echoën gesprekken in uw kantoorruimte zo erg dat het hinderlijk wordt of overstemt het geroezemoes in uw salon een fijn gesprek met uw klant? Of merkt u dat de kinderen op hun kamers zo hard rondstampen dat u nooit rust heeft in de woonkamer om een goed boek te lezen? Dan wilt u wellicht een oplossing voor deze hinderlijke geluidsoverlast! Hollandplafond heeft hiervoor een speciaal akoestisch plafond ontwikkeld waardoor er perfecte geluidsisolatie wordt gerealiseerd. De slechte akoestiek in uw luide ruimte wordt volledig omgetoverd in een oase van rust.  

Kies voor een effectieve oplossing tegen geluidsoverlast

Een akoestisch plafond wordt gerealiseerd door een speciaal kunststof doek onder uw huidige plafond te spannen als geluidsisolatie. Dit is dus een manier van geluidsisolatie die zowel geluid vanuit de ruimte zelf als van de ruimte erboven absorbeert. Door het kunststof doek van het akoestisch plafond vast te zetten op speciale profielen wordt er een optimale geluidsisolatie gerealiseerd. Rondom het kunststof doek wordt nog een extra geluidsisolerende laag geplaatst. Hierdoor heeft u geen last meer van galm, echo’s en andere weerkaatsing van geluiden. Het plafond wordt volledig naar wens afgewerkt zodat het binnen uw (bedrijfs)interieur past. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met uw wensen.

Wacht niet langer en vraag een offerte aan

Wilt u ook uw leef- en woongenot in huis verbeteren zonder ingrijpende veranderingen in uw ruimtes? Of wilt u een betere akoestiek op kantoor om een fijnere werkomgeving te creëren? Wat de reden ook is om een akoestisch plafond te laten plaatsen voor geluidsisolatie, de experts van Hollandplafond helpen u graag verder. Neem contact op om een offerte op maat aan te vragen of stel uw vragen aan een van de deskundige medewerkers. Dan weet u direct waar u aan toe bent.