Next Magazine
Image default
Bedrijven

Natuurlijk wil je je motor mee op vakantie!

Wat zie je vaak motoren op de bergweggetjes van de Alpes d’Hues, de Eiffel, de Dordogne of de Pyreneeën. Zijn nu al deze motorrijders op de motor naar Spanje of Frankrijk gereden? Of wordt er vaak ter plekke een motor gehuurd?

De meeste motorrijders willen gewoon hun eigen motor meenemen en niet elke motorrijder heeft zin in een paar dagen jakkeren op de snelweg, bij regen of warm weer. Twee tasjes bagage is ook te weinig voor een vakantie van twee weken….. Hoe dan wel?

Het ultieme is natuurlijk om met een camper op vakantie te gaan én om tegelijk je motor mee te nemen. Maar hoe neem je nu een motor (of motoren, je partner heeft natuurlijk ook een motor) mee?

Topcamperverhuur heeft een perfecte motoraanhanger in haar huurvloot die achter een buscamper past. Een buscamper is geschikt voor 2 a 3 personen, alle opties en luxe aan boord. Zodat je je eigen bed bij je hebt, je koude koelkast, veel bagage mee kunt nemen, en je motor staat comfortabel op de aanhanger. Trouwens ook genoeg opbergruimte voor je pakken, helm en natuurlijk onderhoudspullen.

De motoraanhanger is geschikt voor 2 grotere motoren of 3 smallere motoren, met een totaal gewicht dat de motoren mogen wegen van maximaal 650 kg. Er is een oprijplaat, zodat je de motor eenvoudig op de aanhanger kunt duwen. En natuurlijk goede spanbanden, want je motor moet wel stevig staan tijdens het rijden.

Heb je er last van tijdens het rijden? Met onze Eaxy Rider XL buscamper rijd je heerlijk comfortabel, met de 9-traps automaat is het ideaal om wat langer door te rijden, maar de aanhanger rolt lekker achter de camper aan. Geen centje pijn dus en easy te besturen.

Vanaf 10 dagen camperhuur kun je de aanhanger gratis gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Pokerchips

Nieuwe technieken

Digitalisering