Next Magazine
Image default
Verbouwen

Hoogwaardige dakleien leggen uit het grote aanbod van dit bedrijf

Leidt u een bouwproject waarvoor u duurzame dakleien zoekt of voert u als professional montages met leien uit? Dan wilt u natuurlijk graag een oplossing die lang meegaat en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd is. Dankzij het ruime aanbod van Ikking Group kunt u dakleien leggen van bijvoorbeeld Tapco Classic. Dit product lijkt precies op de natuurlijke leisteen, maar is veel duurzamer en ook nog eens een stuk lichter. Op deze manier kiest u voor een aantrekkelijke én milieuvriendelijke oplossing!

De kunstleien van Tapco Classic zijn kleurvast en vrij van gevaarlijk kwartstof

De dakleien van dit bedrijf bieden u als professional ontzettend veel voordelen. Er worden namelijk alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. De aantrekkelijke kunstleien van Tapco Classic zijn verkrijgbaar in twintig kleurmixen en verschillende structuren en uitvoeringen. Hierdoor biedt u uw klant voldoende keuze. De leien worden gemaakt van kalksteen en polypropyleen en zijn vrij van schadelijke stoffen, zoals kwarstof. Daarnaast is deze kunstlei duurzaam, onbreekbaar en weer- en waterbestendig. Naast dakleien van Tapco Classic, vindt u hier ook de volgende producten voor uw bedrijf:

  • BTL-kunstleien
  • BRAVA-dakpannen
  • BRAVA HD-leien

Het leggen van de dakleien gebeurt eenvoudig met een hamer of spijkerpistool. Bovendien zijn deze erg licht, waardoor het weinig belasting veroorzaakt bij u of uw medewerkers.

Ontvang jarenlange garantie

Wilt u dakleien leggen van deze ervaren specialist? Dan biedt u uw klant een dak aan dat tientallen jaren mooi blijft en bovendien optimale bescherming biedt. Daarnaast profiteert u van jarenlange garantie, klasse A-brandpreventie en klasse vier hagelinslag-classificatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bouwproject of wilt u de dakleien direct bestellen? Neem dan contact op met het bedrijf via telefoon of e-mail. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website van deze expert invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld met meer informatie.

https://ikking.com/