Next Magazine
Image default
Verbouwen

Uw epoxy coatingvloer laten leggen door ervaren vaklieden

Bent u op zoek naar een sterke vloer die gemakkelijk schoon te houden is? Dan is een vloer van epoxy een geschikte optie voor u. Epoxy is een sterke kunststof die onder andere gebruikt wordt om industriële vloeren te maken, omdat het zeer goed belastbaar en onderhoudsvriendelijk is. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vloer van dit materiaal te nemen in hun huis of garage. Woont u in Zutphen of omgeving? Neem dan eens contact op met Amipox, een bedrijf dat veel ervaring heeft met het leggen van vloeren van kunststof. De experts van dit bedrijf adviseren u graag over welk soort vloer goed bij uw wensen past. U kunt door hen een epoxy coatingvloer laten leggen. Voor een dergelijke vloer is minder materiaal nodig dan voor een gegoten vloer, zodat u minder kosten heeft.

Verzekerd van een mooi resultaat door echte vaklieden

Epoxy coatingvloeren kunnen gelegd worden boven op uw bestaande vloer. Bij Amipox kunt u een epoxy coating laten maken in bijna iedere RAL-kleur, dus als u wilt kunt u een unieke vloer nemen die echt in het oog springt. Wanneer u besluit om een epoxy coatingvloer te laten leggen door de vaklieden van dit bedrijf, brengen zij eerst een primer op de ondergrond aan. De vloer kan zich dankzij deze basislaag goed aan de ondergrond hechten. De coating wordt verzegeld met een toplaag van een zeer dicht materiaal, die ervoor zorgt dat vloeistoffen en vuil niet in de vloer kunnen trekken.

Profiteer altijd van een schone vloer

Door een epoxy coatingvloer te laten leggen in uw huis in Zutphen of omgeving, creëert u een ruimte die u eenvoudig schoon houdt. Dankzij de toplaag neemt de vloer geen stof op. Omdat het materiaal waterafstotend is, maakt u uw vloer in een handomdraai schoon met een dweil. Een epoxy coatingvloer heeft bovendien geen vervelende naden waar het vuil zich in kan ophopen. Schakel de specialisten in en ervaar het zelf!

https://www.amipox.nl/

Gerelateerde artikelen

Dit bouwbedrijf in Zeeland doet ieder project

Verbeter uw woning met een renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland

Een nieuwe uitstraling met pvc in een leuk patroon, zoals visgraat, van deze specialist in Eindhoven