Next Magazine
Image default
Verbouwen

Verbeter uw woning met een renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland

Als u renovatieplannen voor uw woning maakt, vergeet dan de kopgevel niet. Renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland zorgt er niet alleen voor dat uw wooncomfort toeneemt. De uitstraling van het pand gaat er ook een stuk op vooruit. Dat is natuurlijk prettig als u de woning in de toekomst wilt verkopen. Na een kopgevelrenovatie zult u bovendien merken dat u minder kwijt bent aan stookkosten. Het materiaal dat voor de renovatie wordt gebruikt is namelijk zeer goed isolerend.

Een vlotte renovatie van de gevel van uw woning

Wanneer u renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland wilt laten uitvoeren, kunt u contact opnemen met Isoklinker Nederland, gevestigd in regio Gouda. Zij hebben ruime ervaring met het renoveren van uw gevel. Hiervoor wordt Thermosteen gebruikt in combinatie met steenstrips. De Thermosteen bevat purschuim. Dit materiaal staat bekend om zijn hoog isolerend vermogen. De renovatie wordt zodanig uitgevoerd dat u de woning niet hoeft te verlaten. Natuurlijk is er wel enige overlast van de werkzaamheden, dus de uitvoering combineren met een midweek weg is misschien wel een goed idee. Na afronding van de renovatie profiteert u direct van de voordelen. Dankzij de besparing op de stookkosten is het een investering die u na verloop van tijd weer terugverdient.

Wat betaal ik voor de renovatie van mijn kopgevel?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten voor een complete renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij Isoklinker Nederland. Dit kan telefonisch maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. U ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave. Als u instemt met het voorstel, kan de renovatie in de meeste gevallen op korte termijn worden ingepland. Vertegenwoordigt u een woningcorporatie of investeerder en gaat het om meerdere panden? Dan worden de werkzaamheden in overleg op projectmatige basis uitgevoerd.

https://www.thermosteen.nl/