Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Een Belgisch hardsteen vloer voor in een mooi interieur

Creëer een luxueuze uitstraling in uw huis met een Belgisch hardsteen vloer. Belgisch hardsteen is een soort natuursteen en wordt ook wel arduin genoemd. Steenhouwerij Breti uit Bladel bewerkt Belgisch natuursteen tot een strakke vloer voor bij u in huis in regio Eindhoven. Als u gaat voor een natuurstenen vloer, dan heeft u heel unieke tegels in huis. Iedere steen is anders en heeft een eigen verhaal. Dit ziet u ook terug in de vloer van arduin.

Binnens- en buitenshuis zorgt u voor sfeer met een vloer van Belgisch hardsteen

De steenhouwerij in Bladel importeert arduin uit een groeve ergens in België. Als u gaat voor een vloer van deze natuursteen, ziet u dat de steen onder grote druk vorm heeft gekregen en zijn soms takken, plantjes en diverse aardlagen nog zichtbaar. Naast een vloer, is het wellicht een mooi idee om Belgisch hardsteen te gebruiken als aanrechtblad. Daarnaast komt arduin ook goed tot zijn recht buiten uw huis, in de vorm van plint tegen de gevel of als tegels in uw tuin in regio Eindhoven. Natuursteen geeft uw huis een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Bovendien gaat dit materiaal heel lang mee, vanwege de relatieve slijtvastheid. Daarom is het zeker uw investering waard.

Ga voor de hoogste kwaliteit vloer van Belgisch hardsteen

Geef uw inrichting en tuin de upgrade die ze verdienen. Neem contact op met Steenhouwerij Breti en overleg over de mogelijkheden en verkrijg meer informatie over de tegels van natuursteen. Het bedrijf beschikt over ruim vijftig jaar ervaring in het bewerken van arduin uit de Belgische groeven. Laat de steenhouwers weten wat uw wensen voor Belgisch hardsteen zijn en over welk oppervlakte u beschikt voor de vloer. Zij verschaffen u graag een op maat gemaakte offerte. Zo geniet u na het laten leggen van de vloer nog jarenlang van de stijlvolle uitstraling die de natuursteen geeft aan uw huis.