Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Deze verschillende smaken kan je kiezen voor een e-sigaret

Ben je een beginnende vaper of een expert? Deze vraag klinkt vast raar, maar als je een beginnende vaper bent heb je een andere e-sigaret nodig dan een expert. Nu vraag jij je vast af waarom dit is? Nou, een beginnende vaper heeft een andere inhaleertechniek dan een gevorderde vaper. Dit komt mede door een sigaret, de beginnende vapers stappen vaak over van een sigaret naar een e-sigaret. Een sigaret inhaleert anders, namelijk de mount to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit aan te schaffen. 

 

Dit moet je weten over een e-sigaret

Een e-sigaret bestaat dus uit verschillende onderdelen. Maar een onderdeel waar we het nog niet over hebben gehad is het e liquid. Het e-liquid is eigenlijk de smaak van de e-sigaret. Het fijne hieraan is dat je elke dag een andere smaak kan kiezen. De smaakjes zijn namelijk zeer gemakkelijk te vervangen. Heb je vandaag zin aan munt? Dan doe je de munt liquid in de vaper! Ideaal voor mensen die van verandering houden. Op deze manier is elke dag weer ander

Hier haal je e-liquid 

Een partij die wij aanraden is Save vape. Save Vape heeft een ruim assortiment waardoor er zeker wat tussen moet zitten voor jou! Heb je nog een vraag over een onderdeel? Zoek je een andere lekkere smaak? Of weet je toch niet helemaal zeker of de vaper die je hebt gekozen de juiste vaper voor jou is? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van Save Vape! Ze helpen je namelijk graag verder en beantwoorden al je vragen. Of neem een kijkje op de website, hier staat ook veel informatie op!

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/e-liquids/