Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Een origineel koeienhuid aanschaffen

Soms heb je gewoon zin om je interieur te veranderen. Als je écht iets speciaals wilt toevoegen aan de ruimte, kun je overwegen om een koeienhuid neer te leggen. Daarmee geef je jouw gehele interieur een hele bijzondere uitstraling. Bovendien past een koeienhuid goed in veel verschillende soorten interieurstijlen: van landelijk tot klassiek en modern. Zoek je een specialist waar je terechtkunt voor een mooie koeienhuid? Kijk dan eens naar het aanbod van By Max. Je kunt hier niet alleen veel verschillende huiden kopen, maar ook huiden die ecologisch verantwoord zijn. Dat geeft toch weer een goed gevoel als je jouw nieuwe koeienkleed aanschaft.

Met een gerust hart een koeienvel kopen

Veel koeien- of andere dierenhuiden van leveranciers zijn vaak afkomstig van stropers; een gegeven dat niet echt een prettige gedachte oplevert. Dit is gelukkig niet het geval bij By Max. Hier komt elke koeienhuid van de vleesindustrie af, wat de huiden volledig ecologisch verantwoord maakt. Er is dus geen onnodige jacht aan te pas gekomen.

Maak een keuze uit verschillende soorten kleden

Je hebt bij deze specialist keuze uit verschillende soorten dierenkleden. Zo kun je terecht voor een koeienhuid in de originele kleuren zwart en wit, maar ook voor een kleed met bruintinten. Ook heb je keuze uit diverse afmetingen: van klein tot erg groot. Elk kleed is helemaal origineel en wat je op de foto ziet, is wat je krijgt. Je bestelt dan ook écht jouw favoriete koeienkleed hier!

Bestel online of kom langs in de vestiging in Mierlo

Heb je uit het ruime aanbod aan koeienhuiden jouw keuze kunnen maken? Wacht dan niet langer en bestel deze direct, zodat je snel op locatie van jouw nieuwe kleed kunt genieten. Mocht je eerst de huiden in het echt willen bewonderen voordat je een keuze maakt, dan kun je een afspraak maken om langs te komen in Mierlo. Daar liggen de kleden uitgestald, zodat je jouw favoriet op je gemak kunt uitzoeken. Je vindt de contactgegevens voor een afspraak op de website.

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/