Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Elektrische openhaarden en veiligheid: uitleg van de specialist uit regio Oegstgeest

Je kunt bij een specialist in openhaarden terecht voor de meest uiteenlopende informatie over diverse soorten haarden, bijvoorbeeld voor jouw woning in Oegstgeest. Veel mensen vragen zich bijvoorbeeld af in hoeverre een elektrische haard veilig is. De ervaren specialist in nabijheid van Oegstgeest kan je alles vertellen over veiligheid bij openhaarden. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Vano in Leiderdorp, dé aanbieder van onder meer houthaarden, pelletkachels, gashaarden en elektrische haarden. De elektrische haard staat ook wel bekend als de sfeerhaard.

Hoe veilig is een elektrische haard eigenlijk?

Een ervaren specialist in openhaarden, zoals Vano vlak bij Oegstgeest, kan je natuurlijk écht alles vertellen over de veiligheid van een haard. De elektrische haard is de meest veilige haard van alle modellen openhaarden op de markt. Dit heeft vooral te maken met het feit dat dit de enige openhaard is die geen gebruik maakt van echt vuur. Kleine kinderen en huisdieren kunnen zich niet branden aan een elektrische haard, al kunnen deze haarden zeker wel voorzien zijn van verwarmingselementen. Deze bevinden zich echter achterin, waardoor niemand zich eraan kan bezeren. De moderne elektrische haarden, die je bij een specialist in openhaarden in Oegstgeest en regio kunt kopen, zijn voorzien van ledvlammen die niet te onderscheiden zijn van echte vlammen uit een houthaard.

Krijg garanties van een ware specialist

Je wilt altijd zeker zijn van een optimale veiligheid. Wil je een elektrische haard kopen? Dan is het belangrijk dat deze is voorzien van een certificering met keurmerken op het gebied van veiligheid. Deze garantie heb je zeker als je naar een specialist in openhaarden in Oegstgeest of omgeving gaat. Een bezoek aan de showroom van Vano in Leiderdorp is zeker aan te raden. Hier kun je direct een passend, persoonlijk advies krijgen. Daarnaast is de showroom ideaal om inspiratie op te doen als je nog niet precies weet wat je wilt.